Tygři u jezera

22. června

RUSKO: Samice tygra ussurijského (též amurského, sibiřského) a její tři odhadem 6-7měsíční mláďata v Národním parku Země leoparda v Přímořském kraji.

V celém parku je přes 400 automatických kamer, které zaznamenávají pohyb a život celkem 41 tygrů ussurijských (31 dospělých a 10 mláďat). Jsou to největší kočkovité šelmy a po medvědu kodiakovi a ledním medvědovi třetí největší suchozemské šelmy na světě. Na celém světě jich ve volné přírodě žije něco okolo 560 jedinců. 

9.9 /10

košík

Zhlédnuto: 17 407x Hodnocení: 9.9/10 Komentářů: 30 Kategorie: příroda

Značky: rodina , rusko , tygr , tygr ussurijský , samice , šelma , příroda , les , národní park , kamera , evropa , mládě , jezero

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kolik stojí licence na lov? Taková kožešina by se mi hodila do obýváku ke krbu. Navíc je jich jen 560, takže za pár let možná nebude co lovit a to by byla škoda, takže rozhodně neotálet.
já si myslím že licence na tvoje ulovení je určitě zadarmo,protože jsi nehoráznej vymaštěnej kripl kterýho je potřeba okamžitě zabít !!!
Děkuji ti, že ses mi vyzvracel pod komentář. Kdyby tvé znalosti biologie dosahovaly dále než k filckám, tak bys věděl, že 95 % všeho co na zemi žilo, již vyhynulo. Je to naprosto přirozený proces a ano i člověk je jen součástí přírody. Pokud vyhyne nějaký tygr, tak je to z ekologického hlediska úplně jedno, prostě se uvolní nika, kterou zaplní jiní živočichové. Nebo tě snad trápí, že rozvoj placentálů způsobil vymírání vačnatců a ptakořitných savců?
já bych radši tebe stáhl zaživa z kůže a musel by ses dívat jak ji nosím oblečenou aby tě tvoje vědecké sračky už už konečně přešly
dokáže tě zabít i divočák a teď si vem že tam potkáš tohle ... 😃
  • Kim
  • 23.06.2020 07:21
krásný
Pěkný koťata, ale doma bych to nechtěl 😂😂😂
"Cejtím tu tvou píču" Jinak překrásný stvoření, šílený že jen 560..
Tak to je nádhera! Před tímhle uteče i ten medvěd a lev taky 😃
  • Mayo
  • 22.06.2020 20:15
Tak aspoň k něčemu je to rusko..
Již dnes večer na Nově.
Úsměvy do kamer úsměvy do foťáků na venek svatí tygři svatí tygři na venek Všechno je jinak mám přece voči všechno je jinak vždyť vnímám
Tak tam bych na huby nesel!