Procházka vs. Oezdemir

12. července

12.července 2020, Abú Zabí, SAE: Český MMA zápasník Jiří Procházka (27 let, 193 cm, 93 kg) zvítězil hned při své premiéře v UFC. Švýcara Volkana Oezdemira (30 let, 188 cm, 93 kg) knockoutoval ve druhém kole a za svůj výkon následně obdržel bonus 50 000 dolarů (1,18 milionu korun) - za nejlepší zápas večera. Rodáka z Fribourgu zatím nikdo v UFC neposlal k zemi takovým způsobem, že by zůstal nehybně ležet na zemi. 

Procházka, který je teprve pátým českým zástupcem v organizaci UFC, si vítězstvím nad favoritem připsal největší úspěch v historii českého MMA. 

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je přesně ten typ známého meme z FB: Toto je Hasan. Hasan (pyžamák, arab) se narodil ve Švédsku a proto je švéd. Toto je Moris (krysa). Moris se narodil ve stáji a proto je kůň. Ať jde svět do piče s korektností!
Měl by jsi si přečíst něco o rozdílu mezi občanstvím, národností, rasou, náboženskou příslušností a biologickým druhem. Tedy alespoń pokud chceš šířit nějaký moudra.
Všechno z toho, co jsi tady vyjmenoval, jsou sračky, tak proč je rozlišovat?
Po hubě by mi dali, to nepopírám, ale že by mě kluci tím svým stylem boje nějak zaujali, nebo dokonce snad ohromili, to opravdu ne. Hroznou plácanou tam předvádějí, že dokonce i ti opilci před hospodou do toho dávají více energie a předvedou zajímavější kombinace a podívanou.
Snad tam vydrží dost dlouho, aby mu Jon Jones vysvětlil, že šampionem nebude.
No tak třeba Reyes mu naložil a i tak vyhrál Jones, který měl nejlepší poslední kolo, ale tři kola dostával čoud ..
Hej kdyby jste ho čekolvali víc jak jeden den kdy to je všude tak by jste věděli , že tohle je jeho styl už v GCF se Šolcem i v Rizinu jel s rukama dole tohle bylo spíše vtipný je mladý je v UFC vzalo ho to prostě mami dívej jsem v televizi 😃 jak ns sebe pořád koukal 😃 😃 😃 ale líp se ,,prodat nemohl něž takhle ! říkal to už v ,,cestě bojovníka" jdu předvést něco co tam nikdo ještě neviděl...splnil
Má to svý výhody i nevýhody. Ruku která letí od pasu soupeř nevidí. Nevýhody rukou dole asi vypidovat nemusím.
Takove blbosti zkusi na ulici a bude tuhy ...
Chytit nějakýho pořádnýho ranaře tak jde dolu v prvnim kole. Vůbec se neumí krýt.
To je jeho styl, tady jen nebyl tak opatrnej a chtěl ukázat, že není žádná pussy, která se složí na jednu ránu.
asi tak dostal tam pár teček se kteryma by ostatni sli do kolen
Nechápal jsem co předvádí v 1.kole. Je známej svým neortodoxním stylem, ale ta jeho nulová obrana plus vystrkování hlavy-wtf? Tehdy když se nechal mlátit 10s od Halseyho, doufal jsem že se poučí a už takový píčoviny dělat nebude...jinak Volkan je sympaťák, dal video rozhovor isportu a mluvil rozumně, s pokorou a respektem, žádnej trashtalk.. přeju mu brzký návrat do oktagonu
v 1 kole kamen nuzky papir a v druhym jednu ranu on a druhou ja.
  • Joan
  • 13.07.2020 02:38
Oezdemir......Švýcar jak poleno ! 😏
tak zrovna švýcarsko je prolezlý turkama, albáncema a balkáncema už léta
Kde je Svalnatej ? Potrebuju, aby to par debilkum podemnou vysvetlil - teleskopem
nemáte to někde s komentářem bez te teple muziky?
https://www.mmashorties.cz/index.php/2020/07/12/jiri-prochazka-vs-volkan-oezdemir-zaznam-zapasu/
Dneska super den nejdřív Jirka poslal muslima ke hvězdám a v Portlandu udělali z atfifaka živou fontánu 😁👍 dej sem to video