Poslouchat rádio nebo stanice

17. září

Nervy s hlasovým asistentem. 

8.9 /10

košík

Zhlédnuto: 33 125x Hodnocení: 8.9/10 Komentářů: 104 Kategorie: technika

Značky: auto , sranda , česká republika , nadávky , technologie , vulgarismy , asistent , rádio

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Co je to za značku auta?
Ty woe ,to by bylo něco na moje nervy 🤣 bych ten sráč po minutě z toho auta vykuchal 🤮
Psychologický kurvítko. Tam ani nemusej dávat chybovou součástku, protože tohle člověk rozmrdá po měsíci. Jinak já dodnes používám Navigon N70 prem, kterej je z roku raz, dva a přesto je tam ten hlasovej asistent perfektní.
  • LUF
  • 18.09.2020 21:59
Chtělo to zakončit bouračkou
borec měl trpělivost.
  • Sker
  • 18.09.2020 20:04
😃 😃 😃 😃
  • lpr
  • 18.09.2020 14:13
Jo jo koncern. To mám taky 😃 Zkusil jsem to jednou a zjistil že to není na moje nervy.
Ahoj, jsem Holly, váš palubní počítač, mám IQ 5000... A nebo "Nemůžu ti dovolit poslouchat rádio, Dejve..." 😂
ten pičus má hlas jako teplouš !!!
Tak když chce být někdo za kokotského machýrka s hlasovým ovládáním a vyhodí statisíce za mrdku auto, dobře mu tak. Normální člověk si koupí něco rozumnějšího, než koncern a stanice si volí z paměti ťuknutím tlačítka. Záležitost vteřiny a ne se srát s takovou odfláklou sračkou. Bych to vyrval a dal tam panel s přihrádkou na věci a na normální autorádio, nejlépe Sony.
Ale za kokota jsi tady nakonec jenom ty 🙂 Určitě si někdo kupuje craftera (což mezi dodávkama není špatné auto) a připlácí si za hlasové ovládání a pak tím machruje takovým videem - tys musel v mládí hodněkrát spadnout na hlavu. Kdyby sis vytáhl hlavu z prdele, tak bys pochopil, že někdo přišel pravděpodobně ve služebním autě na to, že to má hlasová ovládání a funguje to napiču, tak si z toho udělal prdel.
Nejde o tohohle craftera, ale o hlasové ovládání v koncernových autech obecně. Jelikož to pro méně chápavé kokoty nebudu psát několikrát, tak přečíst předchozí větu několikrát za sebou.
Už jen proto,jak je ten Crafter línej bych ty prachy nedal...vlastně už jen proto,že to je posranej koncern...2.0TDI i těch 120kW co jsem měl zkušenost,tak nejelo,(pocitově i starý Movano 2,4ka 74kW jelo líp a člověk nemusel řadit jak kokot aby to jelo)...130kW nebude velkej rozdíl...stejně tak šéfova BiTDI Caravella 132kW...mrdka líná,prostě koncern jebat...
tak nejenže jsi zůstal kokotem, ale ještě sis to potvrdil 😃