Animals by Varun Aditya

27. srpna

Varun Aditya je 29letý indický environmentalista a fotograf divoké přírody, který v roce 2016 získal první místo ve fotografické soutěži National Geographic. 

 https://www.instagram.com/varun.aditya/

https://www.facebook.com/varunadityaphotography

https://www.twitter.com/varunaditya_

https://500px.com/p/varunaditya?

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 15 223x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 31 Kategorie: příroda

Značky: živočich , talent , indie , zvíře , fotograf , šelma , příroda , fotografie , asie , divočina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • H34D
  • 22.11.2020 10:02
Excelentné snímky!
normální obyčejný fotky a vy tady cigánovi líbete nohy a kouříte šulina vy magoři !!!
  • Joan
  • 28.08.2020 02:03
to se mu to fotí, stačí jen vylézt před chatrč a nemusí nikam daleko jezdit 😉
Nejlepší čůrající opice na 83 😃
Pořádnej orál tomu, kdy mi poví, jak to stáhnout!
Použij nějaký downloader
Přece klikni na otevřený obrázek pravým tlačítkem myši a dáš uložit obrázek jako ... 🤔😒
nad hodnocenim mas ''stahnout galerii''
Uděláš palcem a ukazovákem takový "óčko", dáš do toho pindík a jedeš směrem k tělu.
Kdyz uz si to nakousl, nevite nekdo proc prestali davat ke stazeni ty galerie? Pokud to nekdo vysvetloval jsem to prehlidl. Sice sem si stahoval prdelky 😉 ale i tohle je hezky jako random pozadi do widli v praci.
Hele kdyz neco radis tak to aspon vyzkousej. prave ze ten odkaz uz je nekolik snad i desitek galerii 404 not found.
Ak si ja mobile, podrž na obrázku prst a z ponuky ktorá sa ti zobrazí vyber stiahnuť obrázok. Ten orál sprav mojej tchýni. P.S. darujem za odvoz.
Jako stahovat to po jednom umí každý tydýt, ale tomu jsem se chtěl právě vyhnout. A odkaz už dlouho nefunguje...
$('.list-gallery-flex-item a.mfp-link').each(function() { console.log($(this).attr('href'));})
obecně na galerie funguje WinHTTrack. Zkopíruješ link, vložíš a začne stahovat všechny elementy, které najde. Fotky pak najdeš v jedné ze složek, které vytvoří.
vyhoň si kundu
naprosto famozni snimky, u nekterych by bylo zajimave znat exif fotky a hlavne to foti spickovou technikou 👈
Špičkové vybavení nepochybně má, ale určitě víš, že to zdaleka není to nejdůležitější. Hlavní je cit pro kompozici, trpělivost, a trochu toho štěstíčka. Portrétisti a krajináři to mají snadnější, "nádraží se nehejbá, a člověk mu nemusí říkat, aby se tvářilo příjemně". Ale sport, kdy je třeba "dlouhý sklo a krátký čas, to už je jiná liga. A wildlife, tak to je hodně o náhodě a štěstí, divoké zviřátko nepostojí modelem.
Digi foto umožňuje cvakat dle libosti a kapacity karty, ale pak je třeba značně sebekriticky 70-80 procent smazat. A z toho zbytku jich nakonec bude opravdu dobrých jen několik. Před lety jsem fotil výroční sraz v Plzni na den osvobození. Exponáty na statice v poho, ale jedoucí kolona, to už bylo složitější.
No, něco se nepovedlo technicky, někde se stala jiná chybka, nakonec z cca 500 fotek bylo opravdu dobrých asi 20, z toho jedna! opravdu životní, na tu jsem fakt pyšnej. Foceno na Nikon 530, ultrazoom, takže kresba objektivu nic moc, a malý čip. Ale přes to se s tím dají dělat slušný snímky. Ale chce to se s tim naučit, a samo na plnej manuál.
tak ty se divis kdyz fotis timhle 😃 dneska je to uplne nekde jinde... profik dneska opravdu nevyhodi 90% fotek jako ty 😃 to uplne zbytecna ztrata casu... proto kazdej dneska prestupuje na bezzrcadlovky..
S těma bezzrcadlovtama náš pravdu, ale to "popíchnutí" bylo fakt zbytečný. Tys to pořádně nečet, že jo. Psal jsem ,že na vybavení až tak nezáleží, protože když budeš jelito, tak můžeš klidně fotit na fullframe, a stejně to bude stát za vyližprdel. Profík asi nevyhodí 90 procent, ale se vším taky nebude úplně spokojenej, jenže profík bude mít o dost větší nároky na výsledek.
Já tím chtěl hlavně poukázat na to, že digi umožňuje zběsile cvakat, ale potom je třeba to probrat, protože 100x Máňa u kašny je nesmysl, zvlášť když třeba neumíš pracovat s takovými elementárními technikami, jako je hloubka ostrosti. A ječtě k tomu vybavení, spousta lidí si naivně myslí, že zrdcadlovka bude "fotit sama", ale to je sakra krutý omyl, zrdcadlo samo dobrý fotky nedělá, když to neumíš, může to být dost drahá zkušenost.
to jak umi kde kdo fotit vidim na FB jak je kazdej photography... fotky hnusny jak prdel, bez napadu, bohuzel dneska kazdej drzi hubu, da X tisic kamajde ze je jako vyblejskne, fotky hnusny jako prdel ale neprizna se to dokad se nepohadaj... takze ano souhlasim, fotit umi par lidi co si hrajou na profiky, vybaveni taky potrebujes ale, kdyz nemas skla nemuzes fotit vsechno,
dost tech radoby profiku koupi jetou starou DSLR s jednim sklem a jedou vydelavat, protoze jsou profi... 😃 a nejhorsi na tom je, ze jim to lidi zerou a jeste jim za to zaplati... ja te jenom popichnul ze jestli fotis, bavi te to, nebo dokonce to hodi nejakou kacku, je cas na upgrade... a pak taky to ze u DSLR musis prave cvakat jak debil kdyz nevidis jaka ta fotka bude...
Jo, dobrý, dík za rozumnej názor. Ale jako všechno, je i focení otázkou priorit. Já nejvíc propálim ve zbraních, potažmo ve střelivu. Focení mě ale baví velmi mocně, a tak je třeba dělat kompromisy. Já ten foťák mám už řadu let, a vybíral jsem fakt dlouho a s ohledem na mnoho faktorů.
U zbraní bych kompromisy nedělal, koupím to co chci. Foťák není až tak priorita, a věř, že za optimálních světelných podmínek s ním dovedu udělat opravdu pěkný snímky. Sestra si pořídila APSC Canon, o focení ví kulový, chytrá je jak rádio, a když jí řeknu že s objektivem 24-50 toho zas až tak nenafotí, tak je na mě sprostá.
17. Husité se vracejí.
Mně to spíš přijde jako Whoopi Goldberg ve večerních šatech.
Zaslúžene prve miesto 👏
  • bumr
  • 27.08.2020 10:48
Pumba ❤