Znetvořený pes

05. března

USA: Na ulici ve městě Collinsville v Oklahomě byl nalezen tento nehezký toulavý pes, jenž byl později pojmenován Phoenix. Zachránili ho lidé z organizace Kiatook Paws & Claws a převezli na veterinu. Zde bylo zjištěno, že jde o několikaměsíční štěně amerického pitbulteriéra trpící vzácným autoimunitním onemocněním SLE (Systémový lupus erythematosus). Tato nemoc může postihnout různé orgány, hlavně kůži, klouby, krevní buňky, ledviny a centrální nervový systém. Autoimunita zase znamená, že je narušena funkce imunitního systému - své vlastní zdravé buňky rozpoznává jako cizí, napadá je a tím poškozuje tkáně a orgány. Phoenix se nyní léčí v záchranné stanici Family Animal Medicine – Owasso, Ok. 

 

Jeho IG: 

https://www.instagram.com/phoenixthedawg/

8.2 /10

košík

Zhlédnuto: 20 216x Hodnocení: 8.2/10 Komentářů: 54 Kategorie: galerie

Značky: usa , zvíře , pes , pomoc , onemocnění , záchrana , oklahoma , léčba , pitbull , nemoc , veterinář , znetvoření , kůže

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
panečku, tady člověk nikdy neví, jestli se ten pes usmívá nebo cení zuby.
Zrovna hraju Fallout tak bych ho bral
Cislo 8 - Klasika. Typický Slovák na pasove fotce.
nedělají to pro to zvíře ale pro výzkum a popularitu kdyby ho vyléčili tak se pohrnou sponzoři. za ty prachy co bude stát ta léčba by mohli v Africe postavit školu
Zrozený, znetvořený.
Ze ti nejvetsi hnusaci maji peknou kundu, ma prachy no
V útulcích utratí tisíce zdravých psů a oni se rozhodnou zachránit tohoto nevyléčitelnýho. Pozéři.
Přesně, negry tam střílí na "potkání" a takovouhle mrdku zachraňují. Prostě Amér, země neomezených možností
pry je IG, ja to seru xD
jeho*
Ještě budete koukat, jakou udělá kariéru ve filmu. Do hororu ho nebudou muset líčit 🙂. On sám se nevnímá odlišně, uvnitř je to normální veselej pejsek, ale velký obdiv těm lidem, co se o něj starají. Těch keců, co asi musejí snášet.
Timto popiskem jsi ze me udelal tveho kamarada v oblasti zviratek 🙂 Konecne nekdo normalni v pohledu na takovy veci,tech co by ho jak oni tvrdi nechali odejit je tu hodne,ale vsadim se ze ani jedno z tech hoven co to pise nedokaze na vanoce zabit ani kapra.
Fuj kurva palicí mu dát po hlavě hnusovi a je klid.
  • hue
  • 07.03.2020 13:50
Slova tveho fotra když ses narodil