Život ve Venezuele (part 2)

23. července
8.7 /10

košík

Zhlédnuto: 18 084x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 41 Kategorie: galerie

Značky: svět , život , politika , lidé , venezuela , jížní amerika , fotografie , nepokoje , demonstrace

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ani se tamějším chlapům nedivím, že pořád demostrují, protože být chudý, nemít co žrát, bordel, inflace a k tomu ještě hnusné ženské, to je fakt na prd.
Vypadá to, že tam ještě stále všichni chodí srat na suchej hajzl.
Cela jizni amerika je peklo na zemi.
67 Flula Borg? 😃 https://youtu.be/zlMRn0oYRic?t=24
tyhlety cikánské národy jsou všechny stejné
Krásná země, bohužel nikomu se nehodí, aby se postavila na vlastní nohy, tak to tam dopadá jako v kozomrdských zemích, jen samotné Turecko co prodává ISIS zbraně, uprlíchky od svých hranich násilně posílá do Evropy a tahá z Evropy miliony eur pod výhružkami si zatím stojí na nohou, bohužel 🙂
Turky nesnáším, ale kdyby jak říkáš násilně posílali uprchlíky do Evropy, tak to tady vypadá trošku jinak. Turecko má necelých 80 mil. obyvatel a "hostí" cca 4 mil. syrských registrovaných uprchlíků. Jsou to kozomrdi, ale v tomhle případě díky bohu za ně.
No, to nevim, stačí, že jich je několik mega v Německu...čekají jen na Mickey Mousovo příkaz.
Socialismus v praxi 🙂. A přitom je to tak bohatá země na nerost....
Chlapy o co tam v te Venezuele jde? Vim ze zkouseli prevrat to se nepovedlo, a dal nevim. Je tu nekdo kdo je dobre informovany?
Mají tam trochu radikálnější Caracaskou kavárnu, stejně jako my máme tu Pražskou
v 60 az 70 rokoch, sa predhanali amici anglani francuzi i rusi, kto bude ,,stinove,, vladnut.. maju dost nerastneho bahatstva, najme ropy.. samozrejme ale neratali s ich mentalitou.. takze.. vlady sa striedali, rozkradali co slo. a i ked teoreticky by mohli byt prachaty, su v prdeli.. pretoze korupcia, politici, a lennost naroda..
Raději než spoléhat na odborníky z navratu zkus google, bude to spolehlivější.
nemas pravdu kamo.....
google ti na 85% pravdu nepovie kamo 🙂
Souhlasím, ale 15 % na googlu je pořád víc než 0 % tady.
bol si tam? mluvil s domacimi? az.. pak mozme porovnat skusenosti..
Myslíš si že když zajdeš do české hospody a popovídáš si s obyčejnýma lidma o politice tak zjistíš pravou příčinu toho co se u nás děje? Akorát se dozvíš že za všechno špatný tady může Kalousek, Havel, Zeman nebo Babiš. A teď Venezuela, země kde si můžeš jejich měnou maximálně vytřít prdel, kde nefunguje vzdělávací systém, tisk a teď už ani elektřina...
Ale to že jsi tam byl ti závidím, taky bych to rád viděl na vlastní oči. 👍
Hugo Chavez znarodnil priemysel a vykopol z krajiny zahranicne spolocnosti, zavedol socik, skolstvo, zdravotnictvo, zradlo zadarmo, ked bola cena ropy na historickych maximach. Americania otvorili mnozstvo vlastnych novych lozisk, spolu s Kanadou zacali tazit ropne piesky. Cena ropy zacala klesat a prepadla sa 5-nasobne. Chavez zomrel, novy prezident zdedil ekonomiku, ktora zila na dlh. Zahranicie sa na Venezuelu vysralo.
mylis sa kamo....
#21 Ford Ranch Wagon 🙂
Nuzota z lidí lotry činí a vlky z lesů žene hlad...