Život v Severní Koreji

27. listopadu

SEVERNÍ KOREA: Pár snímku z hlavního města Pchongjang, které má podle posledního sčítání v roce 2008 přes 3,2 mil. obyvatel.

 

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 31 526x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 91 Kategorie: galerie

Značky: svět , život , lidé , komunismus , fotografie , asie , severní korea , pchongjang

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ROH
Kundy normálně hratelný tvl.
Jedna věc je Pchongjang a druhá zbytek země, kam se turista nedostane
tak pravá realita je trochu jiná. toto jsou propagační fota a fota turistů, pro který bylo připraveno divadélko.
  • ali
  • 28.11.2018 18:54
no shit, Sherlock
komunismus a komouše nemám rád, ale něco to do sebe mělo, viz. sluníčka, fetky, cigáni, aspoň se na ně člověk nemusel dívat
Komunismus nikde nefungoval.... byl tu pouze socialismus. Komunismus je ideologie která, díky lidem, nebude nikdy fungovat. Ale socialismus ten byl ve východním bloku.... Ale v te dobe měl každý práci, peníze, vzdělání, bydlení, bezúročné půčky různých druhů. Jeden druhého si více vážil a chování tehdejších lidí a dětí bylo někde jinde. Taktéž škoda, že nejsou tělesné tresty na školách.
Nemožnost volného cestování, hluboký vnitřní dluh, plundrování zdrojů a přírody, cenzuru, regulovanou kulturu, neefektivní výrobní proces, nekonkurenceschopnost na globálním trhu, všechny nevýhody centrálního plánování, nedostatkové základní zboží, potlačování opozice, pokřivená historie... socialismus sežral sám sebe, u nás komunisti nebyli schopni reformovat 50 let členskou základnu , stranu celou společnost sežrala nezvaná a nikým nevolená elita a oportunisti.
Ano, socialismus byl skvělý.. pro lidi, kteří chtějí být průměrní, protože si nepřipadali mimo společenskou místu.
Ještě bych k Flames dodal: - že ten komunismus, o kterém píšeš Lopikus, že nikde nefungoval (na čemž se shodneme), a tedy provozoval se reálný socialismus, který taky nikde nefungoval, z důvodu co vypsal Flames. + přes 60států zkusilo někdy v minulosti socialismus, demokratický socialismus, atd. Výsledkem mimo jiné je skoro 100milionů mrtvých lidí. Jasný, že tam pak lidi měli práci, vzdělání, a byli na sebe lidé hodní, když jim hrozilo, že se nedožijou konce roku.
Gratuluju, jsi příznivcem genocidy, ignorante..
Hmm, ona ta genocida má v jistých ohledech něco do sebe!!!
Bože, ty jsi výmrd.. 😄 V jistých ohledech má něco do sebe i rakovina, ale pochybuju že by jsi měl rád na koulích... V drtivý většině případů ta hláška, že genocida k něčemu je, nebo že Hitler to měl srovnaný, zazněla z úst lidí, kteří by do toho plynu nebo lágru šli mezi prvníma..
achjo, člověk si ani nemůže udělat prdel, vy ste jak kokoti na novinkách
..má pravdu na novinkách jsou ultra kokoti..ale možná že fyzicky ani neexistujou
Hmmm centrální plánování....máš snad pocit, že současná globální ekonomika, tedy když dnes pár loutkovodičů vlastní většinu firem na celé zemi, že to plánování není ještě centrálnější? Kdo si dnes pod jedním vlastníkem konkuruje? Dnes se snad vyrábí efektivně, nebo nedrancujou se zdroje?Neničí příroda? Vnitřní dluh? Moc se toho nezměnilo,jen místo socialismu se tomu říká demokracie.
Jak se vám tu v tý diktatuře žije? No, nemůžem si stěžovat
O nic horší než Ústí nad Labem...
Hm, žádné grafiti na obrazech, tykadla a tak... 😄
  • Kim
  • 27.11.2018 22:30
to by chtělo zažít na živo
Len jeden tlustoprd tam nema original foto