Ženy v kuchyni

21. listopadu

Pro ty, kteří se stále ptají, zda umí také vařit ;)

7.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 20 189x Hodnocení: 7.9/10 Komentářů: 21 Kategorie: porno

Značky: sexy , blondýna , jídlo , kuchyně , vaření , kunda , sólo , kundy , nahá

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ta druhá by mi mohla klidně podat i suchý chleba 😍
to zvládnekaždá, co takhle při vaření povysávat a vyprat?
tady jde vidět,že ten krátký řetěz v kuchyni je k něčemu dobrý
Asi bych neměl hlad
ta poslední je Gal Gadot a kdo tvrdí že ne,tak je buzna
Takéto prečo nedávajú v tv?🤔
fuj pičo bych to nežral ani kdybych chcípal hlady...
Mnoo... Stát tam za ní v té kuchyni, tak myslím, že by se stihla akorát tak zapnout trouba.
končím jdu spát teprvě teď mě to baví a jdu spát!v nej přestat a dát si pivko nejvýš dvě!
Cibuli na drobno by asi nenakrájela.
Umí také prcat? 😃
asi tak ako vedia varit
To mě nezajímaá to se dá naučit hlavně když není frigida.Při troše snahy se naučí i čubka chodit do kostela ikdyž to neschvaluji je to ztracený čas ikdyž taková Božena Bujak mňňň to je ta žena pod horou a tu bych si vzal.Maj vlčáka a obchod a její máma s tou si skoro tykám, tak proč ne ale kostel je rozsekanej od druhý světový , takže jedině ve walbřichu u starého náměstí ,tam je to překrásný.
Tato umí i učit děti ve školce a to je přitom vyučená švadlena a kadeřnice.A figuruje v obchodu.Je všeobecně znalá a přitom přirozeně krásná.Znám ji už od asi 9 let a ve 14 jsem jim tam polžil v zimě v mrazu krumpáč fiskars kterej vypadl z auta na kopci o 450m víš.Ocenili to gesto a od té doby si tykáme.Ta rodina je polovesnická a ocenili moje postupy v oblasti elektroniky elektřiny a mechaniky.
Chci aby dělala co ji nejvíc baví a to zřejmě to je jasné.Asi mám paradox a vždy to táhnu s ženami co mají příjmení i jméno na stejné písmeno.Nikdy by mě to nenapadlo ale spolužačka přede mnou nejhezží ze třídy PP a na střední vv a pak na vojne nn no do pytle to není náhoda!Za tuhle plku bych bojoval nechal bych si i rozbít hubu.
Nebojím se měl jsem asi 16 pádů na kole z toho 5 fakt hnusnejch a nikdy kost nepraskla jen jednou natrženej vaz v ramění ale sral jsem na to a do práce jsem chodil.Důležitý je být sám na sebe tvrdej jen v rámci svých schopností a pak je člověk schopnej to dát!Já to dal.Doktor říkal natržený vaz to je na tři týdny já mu řekl ok proberu to s obvodní.
Na ni jsem nešel ikdyž by mi to dala neschopenku ale nejsem člověk co by byl schopen ležet 3 týdny v posteli to je na hovno to raději zaberu na nohách a trupu a ve čtení nebo psaní!Nemám rád ospalej život!A ta polka to ví.Musím se naučit polski a i ukrajinski musím se k tomu donutit je zima je to výhoda musím do toho jít!
Její mámě je asi 52 let ale vypadá na 44 je původem z litvi a polska půl napůl.A manžel to je z asie od kazachstánu tak mě ta holka přitahuje o to víc!
Její mámě je asi 52 let ale vypadá na 44 je původem z litvi a polska půl napůl.A manžel to je z asie od kazachstánu tak mě ta holka přitahuje o to víc!
jestli jim jde šukání stejně jako vaření....