Želvy v bordelu

14. června

VÁNOČNÍ OSTROV: Biolog Dr. Hung-Chang Liu navštívil Vánoční ostrov, aby tam studoval kraby. V noci narazil na samici mořské želvy, která se uprostřed plastového odpadu snažila vykopat hnízdo. Dále natočil mláďata, která se snažila přes plasty dostat do moře. Vánoční ostrov je australský ostrov ležící v Indickém oceánu (345 km od Indonésie a 1540 km od Austrálie). Plasty a odpadky zde moře vyplavuje denně po celé pláži.

1.6 /10

košík

Zhlédnuto: 21 205x Hodnocení: 1.6/10 Komentářů: 67 Kategorie: příroda

Značky: hnus , austrálie , zvíře , ostrov , pláž , odpadky , želva , bordel , písek , mládě , lidstvo , ekologie , plast

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
zdroj youtube😧
To jsou videa který mě serou ,jak zvířata doplácejí na lidskou nekonečnou debilitu !!!
SK štandart.
Hrozný pohled, až mi to vehnalo slzy do očí. Proč zkurvíme vše na co šáhnem? Nezasloužíme si tu být
Hnus. Plast je svinstvo nechápu proč se všechno musí balit do plastu, k snídani jsem měl mazací president v kelímku a ještě navrch je zabalenej do kartónu asi jako bonus. Pamatuju si pribináčky v kartovým kelímku, jó ale bylo to drahý tak to začali dávat do plastu a teď nato ještě serou ten karton. ASIE to je věc. Už jenom to že od nás vykupovali odpad a najednou přestali, podle mě ho vyváželi do oceánu asi si mysleli že to žerou velryby.
to je piča proč nešla jinam ?
Ty seš píča,tak táhni jinam .
My Evropané nemáme s odpadem v oceánech nic společného.
jop. 99% morskeho odpadu pochazi z asie, afriky
Kam jsme to prodávali, čína od nás vykupovala odpad několik let jak to skončilo a co s tím dělali si každej může domyslet.
Lidstvo nahradí nějaký plastový paňák, tomu to bude vyhovovat.
Jako já, když se hrabu z postele.
Ty zvířata dělaj větší bordel než lidi. Jsem netušil, že jsou želvy takový čuňata.