Xholakys - OnlyFans

04. února

Xholakys je nejpopulárnější amatérka s vejvýdělečnějším OnlyFans účtem v České republice, díky kterému vydělává milióny měsíčně (viz. podcast video). Zde najdete kompletní fotogalerii, několik OnlyFans videí, hudební video a uniklý sex tape.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 116 730x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 37 Kategorie: porno

Značky: sexy , amatérky , amatérka , teen , malá prsa , teenka , sex tape , kunda , onlyfans , xholakys

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Čas začít randit? Milá 💛 Jujuxxy tě chce poznat! Nebuď stydlivý! Přečtěte si více: www.getsingles.top
Na to že vydělává takový love, bydlí v pěknym squattu.
nemame neco od kate_lady?
24:36 vo videu
je to kravina jako na to bude koukat tak akorát 18-
možná to tak 2 roky vydrží a pak odejdejde ke svým blízkím
Ta holka si vydělá za měsíc tolik co ty si nevyděláš za celej život.
V tom jakože drsným raperským videu evidentně mektají o sobě 😛 Přitom není nic moc, obyčejná tuctová kurva, žijící z peněz loserů, co jí platí za fotky a videa. když by se jí na to všichni vysrali, musela by se vrátit na privát. Tyhle blbky rozfofrují prachy raz dva.
A jak promluvila v tom rozhovoru, jasně se ukázalo, co je to za jednoduchou blbku.
Hlavně nikdy bych nedal ani vindru kurvě, kterou nemůžu ojet na vlastní kůži. Fotky ať si strčí do projeté prdele.
Na tohle se někdo dobrovolně dívá a ještě za to platí, jo?:-D
O tuhle hnusnou tupou smažku bych si neopřel ani kolo. Vždyť se jednou chlubila že se posrala na veřejnosti a ty sračkový hovna jí stíkaly po nohách ty pičo. Ten co ju mrdal bude asi taky dobrej případ
Chlapci....vcelku jednoduchou matematikou při rešerži toho účtu dojdete k tomu, že miliony měsíčnš to fakt nebudou 😃. Možná tak jestli je tam nějakej suger daddy, kterej by to posílal... Chápu, že to říká v podcastu, protože nechce být za lacinou kurvičku a asi j to v současný době na slušný živobytí vydělá, ale opravdu to nejsou milion 😃. Holt po vzoru "civilních" influencerů to tvrdit musí, aby jí ty followerky a náctiletý platící měli za královnu. 😃
Nelze si nevšimnout, kde bydlí. Nějaká garsonka a mimo jiné v ní bordel, jak v tanku, všechny hadry a věci kolem. Kdyby měla ty miliony, jak se snaží tvrdit, dávno bydlí ve větším bejváku a ne v nějakém zabordeleném kutlochu.