Vyřešený problém fanoušků

03. května

RUSKO: Tři mladí fanoušci Dynama Moskva si zahráli kámen-nůžky-papír, aby zjistili, kdo si odnese dres, který do publika vhodil obránce Toni Sunjic. 

8.4 /10

košík

Zhlédnuto: 24 992x Hodnocení: 8.4/10 Komentářů: 37 Kategorie: sport

Značky: rusko , radost , výhra , hra , moskva , fotbal , dítě , problém , fanoušci , fanoušek

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Féroví kluci
Toš aj kdyby ti fanoušci nebo ti hooligans si zahráli místo bitek a dělání bordelu na stadionu kámen nůžky papír tak to by bylo fajne.
za to namachrovaný gesto,bych ho mrdl !
smradlavé triko po buzerantovi a olizuje to jak mýval varlata
Kluk jak vzal rychle čáru...on víí.. Volodovi se to zachvili rozleží v palici a šel by se mu projít po krku. Tak 30 kopanců do hlavy pak možná ještě trubkou.
Já to vždycky říkal, že fotbal je sport pro dementy 😄
Kámen, nůžky, papír, tapír, Spock
Já tam stále čekal na to, kdy mu přistane do rypáku nějakej loket, nebo tak něco a ono hovno... že by už ani Rusáci nebyli co dřív?
Nechci, aby moje děcko takhle někdy skončilo 😕 Čichat zpocený dres od nějakého výmrda. Fuj dopiče. Udělám cokoliv, abych mu našel jiný vzor. Jen ne tohle kurva.
drogy! chytne se hned a v lepším případě mu to vydrží až do smrti.
Aj v tom horšom prípade
To bys musel nejdřív přestat prcat stromy.
Dej mu Barana, ale bacha Slováci budou zuřit.
Hej, Slované, ještě naše slovanská řeč žije, pokud naše věrné srdce pro náš národ bije. Žije, žije duch slovanský, bude žít na věky. Hrom a peklo, marné vaše, proti nám jsou vzteky. 👍 Být to Dagestánec, Čečenec, Armém , Kazach nebo jiná obdobná cikánská svoloč, obdivovaná týpkem "Dubreuilhve", ubodal by toho druhého k smrti a pak kopal do jeho mrtvoly!
jdi do prdele
Geneticky je obyvatelstvo Česka v porovnání s některými jinými zeměmi velmi pestré a zahrnuje kromě 35 procent slovanské populace také třetinu populace s germánsko-keltským původem, 10 procent populace s vikinským původem a další mají původ například židovský, jihoevropský nebo i sibiřský. Podle jiného výzkumu je etnogeneze Čechů dotčena slovanským původem z 51 procent a zbytek je tvořen románským, germánským, židovským, ugrofinským nebo jihokavkazským původem.
Si zas dneska vynechal prasky vid?
Ty už choď do piče, pojebaný Vítačský negromil
neměj strach martine, nejvíc stejně obdivuju tebe. taková kombinace sebevědomí a absence byť špetky intelektu natož soudnosti je vskutku kuriózní
Zdá se, že ty jsi inteligentní člověk, vzdělaný, humanista, tak si říkám, co tě vede k tak zaslepené a zuřivé ochraně etnik jako jsou Arabové, negroidi, Romové, Avarové/Kumikové (Dagestánci), Čečenci, Indové atd. a k ještě zuřivější snaze je "integrovat" do naší společnosti?!? 😧 😢 Krokodýl vždy bude krokodýlem a jen naprostí pomatenci a bloudové věří, že je změní, že budou žrát trávu a granule a budou žít ve výběhu společně s králíky a ovečkami a
budou se společně šplouchat v jezírku?!? 😖 😖 : Jsi-li takový zavilý altruista, zaměř se na pomoc našim lidem, kteří ji opravdu potřebují. Postižené děti, staří lidé, samoživitelky... Etnika, která jsem jmenoval se nám nikdy nepřizpůsobí, nikdy a až nás přečíslí, vyhubí nás. Bez mrknutí oka a bez lítosti. Díky tobě a tobě podobným pomatencům, věřícím "na převýchovu krokodýla v domácího mazlíka" ?!? Kdo si pak na vás co vezme...
Jdi tam s nimi žít a objímat se! Nemachruj tady, chráněn naší společností a žijící z úspěchu naší společnosti. Tam se ukaž, jak je máš rád a jak jste se sžili! A už tam zůstaň!