Vražedný Rover

04. listopadu

30.října 2020, Kyjev, UKRAJINA: 

66letý řidič Land Roveru omdlel za volantem poté, co se po operaci vracel z nemocnice. V důsledku nehody zemřeli 2 lidé a další 4 skončili v nemocnici (jeden z nich na jednotce intenzivní péče). Podle kyjevské policie byl řidič střízlivý a obviněn byl z porušení pravidel silničního provozu s následkem smrti.

8.7 /10

košík

Zhlédnuto: 22 855x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 27 Kategorie: video

Značky: srážka , smrt , bezvědomí , zranění , chodec , ukrajina , děda , kyjev , operace , evropa , omdlení , land rover

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
nezvratný osud
Tak třeba tam nebyl zákaz vjezdu.Našel jsem na žel. stanici 9 zakazových značek.Nesmí se hulit , venčit psa, čůrat, kadit, vyhazovat odpad, nesmí se pít, nesmí se žebrat , nesmí se pít alkohol, nesmí se jezdit naa kole koloběžce a skateboardu.Proč tam spíš nenapsali co se může bylo by to jednodušší.Co by řekli na to kdybych si tam rozdělal ohýnek?
a to se dělá jezdit po operaci autem? Ty ty ty...
Ta ženská s dítětem v béžovymu kabátu u tý reklamy trochu blázinec štěstí
zato ten chlapik na kapotě v okamžiku narazu do toho stojícího auta trochu blazinec neštěstí...
To samé tipek v červené(možná Hamáček) se pod ně málem rozběhl...Ale určitě žádná náhoda
  • Yura
  • 05.11.2020 10:03
To by se me vzivote nestalo, abych sedel uprostred mesta na patniku a nevedel bych co se kolem me deje.. Bohuzel za nepozornost zaplatili zivotem. Neni dobre podlehnout iluzi, ze se cloveku nemuze nic stat. Jen protoze jsme lidi ve meste, kde jsou nejaka pravidla, zakony a pod.. Nejsem paranoidni, ze bych si myslel, ze me za kazdym rohem ceka smrt, ale proste je dobry nebyt myslenkama uplne mimo a sledovat co se kolem me deje..
ajá si říkám, ty vole..ted se hodne blbe trefuje já mu držím palce a počítám body s papírem a tužkou, ale, ....takhle jich moc nezajede...a Fono to je Inááák.
pri prvom zabere napravo blikajuca sanitka pripravena ho brat na dalsiu operaciu
Taky neznám bratra, když vidím že se uvolnilo místo na parkovišti.
Stěrače stírají!
tenhle trailer na gta 6 vypada fakt dobre.