Válka na Ukrajině #77

11. září

Ruská posádka bojového vozidla BMP-3 po zásahu od ukrajinských jednotek.

7.3 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 18 371x Hodnocení: 7.3/10 Komentářů: 97 Kategorie: video

Značky: smrt , nebezpečí , krev , army , válka , ukrajina , zranění , bojové vozidlo , rusák , 2022

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Sert
  • 29.09.2022 11:12
Simulanti, zpět s nima na frontu. Bez průstřelu nebo utržený hlavy je nemaj stahovat.
Tak tys to zabil😂😂😂😂.
  • boho
  • 12.09.2022 15:34
Jako vsichni vime, ze tam posilaj kluky z tech nejzapadlejsich koutu a vedej uplny hovno a myslej si, ze delaj dobrou vec, takze lidsky je mi jich lito, teda tech asi doborsrdecnejch, ale kurva tak kdyz jsem debil a nesleduju situaci ve svete, tak si zaslouzim trpet a chcipnout, to je podle me legit, prostacek, neprostacek.
to jsi napsal hezky, ale podivej se na to z jejich uhlu pohledu. mas sotva pet tisic na mesic, prace zadna, nebo spatna, kolem pravek, pred barakem zigulik, internet cenzurovanej, media cenzurovany, jinej nazor zadnej. a najednou ti nabidne nekdo za mesic tricet tisic a jeste budes za hrdinu. oci potom takovym lidem dosiroka otevre az dobre mirena raketa himars. v podstate je mi jich taky lito.
Zdecimovaní okupanti na jihu Ukrajiny vyjednávají o složení zbraní 👏🇺🇦.RuSSácká špína je totálně v hajzlu 👍😀.Hlavně že hlavní zmrd Putin otvírá ruSSky kolo v Moskvě ktery se zakrátko rozbije 😀👍.Putlerovi se zkrátka daří vše na co šáhne 😀👏.Sláva Ukrajině.Smrt kolaborantské lůze 👏🇺🇦👍
nekdo by mel tem proruskym trolum tady pripomenout relativne nedavnou historii, treba pakt molotov-ribentrop, nebo hitlerovu zaminku pro zabrani ceskych sudet, kdy chtel osvobodit "utlacovanou" nemeckou mensinu, tak jako putin chtel osvobodit udajne trpici rusy na ukrajine. o tom, koho pak lze nazyvat fasistou, je jasno.
Ty jitrnice pokud čerpáš informace jen ze seznamu a z novinek tak jsi uplně stejný troll jako ti proti kterým tak jedeš.Je to k zamyšlení.
Je to dement, čerpá jen z novinek a seznam zpráv :-)) Furt tu píše o kolaboraci a skutečnost je taková , že ani neví , jaký to slovo má význam 😃 Jak může Rus , který na Ukrajině valčí kolaborovat 😃 Taky by se měl podívat konečně na mapu, možná by zjistil , že Rusové mají pod palcem stále uzemí o rozloze České republiky. Nějaký Cherson má rozlohu Prahy.
prej jitrnice, to jsi me rozesmal, dekuju. zkus se ale bavit jako clovek a ne opice. nektery pry po sobe taky hazej hovna na uvitanou. ne, nectu a nesleduju to co rikas, jak te to napadlo? negativne o rusku pise jen seznam a novinky? co to je za blbost?
slovo kolaborace jsem tu v zadnem tvaru nepouzil. nechapu te. nerozumim ti. kyjev nebyl obsazen. uzemi nedavno obsazeny ruskem ted obsazuje ukrajinska armada a jeji spojenci. o zadnem vitezstvi pro rusko se mluvit neda.
Uživatel to ne chceš reagoval na kazišuka, stejně jako já , nikdo nereagoval na tvůj komentář...Kazišuk tu jen kopiruje to co je na hlavní stránce seznamu.
neslo to poznat. v tom pripade me ale mrzi, ze si se mnou nechcete povidat.
L🇺🇦🇺🇦L furt jenom pláčeš buzičku ale to je dobře 😀👏.Víc toho vy proruSSká lůza dělat nemůžete 😀👏🇺🇦
Jsem Čech , né Rus , zřejmě už jsi na Ukrajině v žákopu. :-))
to nikoho nezajímá. Zpochybňit obecně přijímanou pravdu je neodpustitelný hřích.
moje draha maminka vzdycky rikavala: nebav se s volem o nedeli, kdyz jde v sobotu na porazku
a proč už nejsi dávno na jatkách hňupe? 🙈😂
na tobe je videt, ze jsi jeden z tech lidi, co pije savo, aby nedostal covid
jj to bylo hodně drsný a teď mazej na jatka, včera bylo pozdě.
nejsi ani vtipnej, ani originalni, skoda pismenek na tebe. je videt, ze tvuj intelekt je velice nizky. jedna se o prislovecne hazeni perel svinim.
Sranda je, že obyvatele doňecku, kteří dostali nedávno ruské pasy, teď s těmito pasy nechtějí pustit do ruska. To je asi světová rarita. Prostě vymrdanost této východní říše nemá meze https://twitter.com/ChuckPfarrer/status/1568779221849309186
https://theync.com/ruskie-meat.htm
Dobře. Ať tam zdechnou všichni, nemají tam co dělat. Baví mě jak teď zdrhaj krysy ruský. https://twitter.com/i/status/1568286246157389825
ted sem cetl, ze az bude rusku nejhur, vladimir vladimirovic se svlikne do pul tela a vyjede na armate z uralu. psala to komsomolskaja pravda, takze to musi byt pravda. vkusno a tocka
mistnim nactiletym detem- proruskym svabum, bych pral zazit komunisty a jejich vladu v ceskoslovensku, mluvili by jste jinak.
postavil bych vas na pul dne do fronty na hajzl papir
Jsem ditě nestraníku.Celé mládí jsem zažil v komunismu.Nevím že by to bylo špatné dětství.Chápu že někdo má trauma 😃
chapu, ze nekdo muze nostalgicky vzpominat na dobu nedostatku a opozdeneho vyvoje kultury i technologie ve srovnani se zapadem. chapu, ze nekdo ma radeji trabanta nebo wartburg. ja davam prednost volvu nebo fordu.
ještě že nikoho nezajímá co ty, takže táhni do prdele.. pokud nevidíš co se tu dneska děje, včetně eurosoudruhu.
tos mi to teda nandal. vau. lip to neumis?
neumím a hlavně nezačni brečet, nejsem tvoje maminka co tě do dneška musí živit.
nekde jsem cetl, ze rusko podporuji nejvice takovy ty zivotni outsideri, co maji sklon za svuj zkazeny a zniceny zivot obvinovat druhe a hledat viniky v jinych. muzes si za to ale sam. je mi te lito.
jak tak čtu zdejší diskusi, tak se nestačím divit. Já pamatuju prakticky přímej přenos 24h denně z perskýho zálivu nebo z Jugošky. Dnes kdy má kameru připojenou k síti v kapse každej, se omezujou videa jen na těžko identifikovatelné subjekty i objekty a i ČT když chce ukázat něco z UA tak nám servíruje obrázky z nějský prdele na Moravě. Je to prostě divný.
to si pamatuješ dost špatně. žádnej přímej přenos nebyl a to co USA ukazovali, bylo jenom to, co někdo schválil.
Nebavím se o konkrétní reportáži z Iráku nebo z Jugošky! Proboha je tu někdo normální?!
A Live zpravodajství bylo na CNN, Al Jazira atd
to nevim co na tom vidis divnyho, vetsina materialu ven nesmi kvuli moznymu ohrozeni probihajicich operaci, lepsi videa atd ocekavej s nekolika mesicnim zpozdenim, logicky, premejslej.
aha. Tak teď jsi mi otevřel oči
  • beca
  • 11.09.2022 18:18
divny to neni, oni to maj zakazany neco vubec zverejnovat a soukrome si tocit, dneska uz je technika uplne jinde a i podle jendoho obrazku behem chvili proste zjisti tvoje pozice, vsechno pak vyjde ven, to se neboj.
neni zac
Perskej bezel na OK3, nebo jak se ta stanice jmenovala. To si jeste pamatuji.
pak někde čteš jak někdo udělal fotku zveřejnil a chvíli na to bum 😃 ale běž natoč ruské pozice určitě budou ukrajinci rádi 😃
hlavně že se nikomu nic nestalo a ruský šváby at pojdou
ruskej šváb ti vadí, ale fašismum který vzkvétá na západě ti nevadí? ty budeš hodně zvláštní tvor. 🙈😂
Se vzkvétajícím fašismem se obrať do RuSSka fašistická mrdko 🖕.Ale neboj brzo bude po RuSSku i zmrdovi Putinovi 👏