Udeření běžce na trati

31. března

26. Března 2022, Kissimmee, Florida, USA: Incident se stal na střední škole během závodu Tohopekaliga Tiger Invitational na 1 600 metrů. Svědci tvrdí, že atlet, který úder zasadil, se závodu neúčastnil. Údajně stál na trati a běžec na prvním místě - který nakonec dostal ránu pěstí - mu řekl, ať uhne z cesty.

6.4 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 894x Hodnocení: 6.4/10 Komentářů: 12 Kategorie: sport

Značky: usa , florida , závod , běh , černoch , běžec , trať

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Bílej člověk je přivezl z tý jejcih prdele do civilizovaného světa který musel vybudovat a vybojovat za tisíce let válek, nakonec jim dal možnost svobodně žít i když nemusel, dal jim veškerá práva a moznost žít ve jeho společnosti, oni pořád zapomínají díky komu nemusí žrát kořínky a bejt linčovaný za ukradený chleba. Černý člověče s iphonem v ruce, nezapomínej díky komu tohle všechno máš.
Černá prasnice na tribuně byla, takže USA. Ale ani jedno O'majgo't? Kam ta Amerika spěje?
Agresivní zatoulaný opičák. Sejmout uspávačkou, zavřít do klece a na řetěz, při sebemenším náznaku nepokoje ránu elektrošokovou tyčí.
Video končí ve třetí sekundě, zbytek sledovat nemusíte. Ne zač za záchranu čtvrt minuty vašich zpackanejch životů vy šmejdi!
Myslíš že čtením tvého komentáře si polepší se svým časem? 😂
Uhni opičáku.
Určitě mu řekl něco rasistického. Takže teď by měli atleta diskvalifikovat, donutit ho se omluvit a zvážit jeho vyloučení ze školy...
TO je tak když se integrují zvířata mezi lidi.
cierny bubak
🧔🏿