Trenér roku

17. června

ČR: Nahrávka z kabiny hokejových dorostenců extraligové Techniky Brno, v níž zkušený trenér Martin Stloukal (v minulosti kouč Znojma v EBEL nebo rakouského Klagenfurtu) pěkně jebe své svěřence. 

9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 48 116x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 169 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , sranda , česká republika , nervy , audio , trenér , mládež , brno , sportovec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tohle je přesně ten důvod, proč jsem na sporty, kroužky, tělocviky a podobný píčoviny nikdy nechodil. Nějakej zamindrákovanej uřvanej idiot, co si léčí na dětech/dorostu mindráky, by mi mohl políbit prdel. To je možná ta selekce, proč na tyhle píčoviny chodily ty největší gumy, co se v tomhle jednání vyžívaly.
Takový ubrečenec, jako jsi ty, by právě z tohohle přístupu možná i něco vytěžil. Nebreč prosím.
A co bych vytěžil z přístupu duševně chorého ubožáka, co má potřebu řvát na děti? To by mě docela zajímalo.
To nejsou žádné děti, ale mladí kluci, kteří jsou v nejlepší hokejové soutěži ve své kategorii. Pokud nechtějí být v týmu, nikdo je v něm nedrží. To je pro lidi, kteří tomu sportu chtějí obětovat vše a být v něm nejlepší, ne pro másla. Běž si dát sklenici teplého mlíka a běž si lehnout prosím tě.
A viděls, jak vypadá tréning třeba ve Spojenejch Státech v nejlepších soutěžích? Určitě tam nemá nikdo potřebu na někoho takhle hejkat. Jsou to chlapi v sakách, co se jim starají o komplexní přípravu a nemaj potřebu na někoho řvát. I trenéři fotbalovejch týmů na středních školách mají 6 figures. Tohle je totální ubohost jen pro ubožáky jako jsi ty.
V americe má ten sport trochu jinou kulturu ty trubko a asi si nebudou v týmu nechávat nějaké slepice, co pro sport nechtějí nic dělat, že jo.

Zobrazit celou diskuzi