Trenér roku

17. června

ČR: Nahrávka z kabiny hokejových dorostenců extraligové Techniky Brno, v níž zkušený trenér Martin Stloukal (v minulosti kouč Znojma v EBEL nebo rakouského Klagenfurtu) pěkně jebe své svěřence. 

9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 48 153x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 169 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , sranda , česká republika , nervy , audio , trenér , mládež , brno , sportovec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je material na druhy Ivanku, kamarade.
K pití může být perlivá voda... Co je? Nic. Nic? To máš za tisíc. To byll džu- Já ti dám džu, to máš za tisíc, můžeš to dát rovnou do pokladny, dej mi čaj.
To je jak Mrázek ústředna 😂
Ti co to někam dotáhnou mu budou jednou děkovat.
To mi připomíná výcvik ve Vietcongu. Kurvafix! 😀
  • Yura
  • 18.06.2020 15:56
Pro vysvetleni Ccko rano na lacno pred snidani protoze Ccko je hodne podobna molekule glukozy a ta s nim souperi o transport/vstrebavani.. Proto neni idealni zrat Cko az pri nebo po snidani, ale jak rika tech 15-20 minut pred..
  • Yura
  • 18.06.2020 16:04
Jinak ale vsechny ostatni rady az na to nezrani pizzy a smazenyho a ciny a kebabu u ciganu jsou totalne mimo. Prej zrat butto prilohu nebo maso? Vejce jen 2x tydne? Totalni nesmysl. Prej nemuzes brambory? Kdyz nemuze ani brambory tak kde ma asi brat sacharidy pro doplneni glykogenu? Ten dement uz nekdy videl hrat hokejistu na keto strave? Docela smutny takove rady na te nejvyssi urovni. Butto ma met fakt znalosti a nebo ma drzet hubu a nechat to na vyzivare..
A nebylo to mířeno na ty kluky co se tak nějak moc za ty 2 měsíce vyžrali a on jenom chce, aby měli svoji původní váhu, ty už seš jak ten chytrej kokot psycholog co do toho píčoval, aby se na tomhle ukázal. Zase nedělej chytrýho Haška.
I kdyby byli vyzrani, tak sacharidy potrebuji ty pako. Nekomentuj, kdyz vis hovno.
Ano, ale vysadit je pouze na dobu omezenou, ty zkurvence zasranej diplomovanej odborníku.
To he jak Lajna tvle 🤣
  • ntz
  • 18.06.2020 15:03
to je curak ten hasek ... viz hHHMrTqp8cU na yt .... uvital bych tady video ve fightclubu kde toho curaka haska nekdo vypne vypinackou ala old shatterhand
Hašek na Hrad.
Za mě dobrý. Rodiče mu můžou být vděční
Řekl jim to pěkně. Ale stejně ty brňáky nemůžu ani cítit.