Trenér roku

17. června

ČR: Nahrávka z kabiny hokejových dorostenců extraligové Techniky Brno, v níž zkušený trenér Martin Stloukal (v minulosti kouč Znojma v EBEL nebo rakouského Klagenfurtu) pěkně jebe své svěřence. 

9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 48 108x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 169 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , sranda , česká republika , nervy , audio , trenér , mládež , brno , sportovec

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Rychle si vodletím zpátky na Floridu a nebudu se tady s nikým SRAT! 😂
to ho tak nasralo že mu zavolala nějaká matka v kolik je trénink?
Tohle je přesně ten důvod, proč jsem na sporty, kroužky, tělocviky a podobný píčoviny nikdy nechodil. Nějakej zamindrákovanej uřvanej idiot, co si léčí na dětech/dorostu mindráky, by mi mohl políbit prdel. To je možná ta selekce, proč na tyhle píčoviny chodily ty největší gumy, co se v tomhle jednání vyžívaly.
Takový ubrečenec, jako jsi ty, by právě z tohohle přístupu možná i něco vytěžil. Nebreč prosím.
A co bych vytěžil z přístupu duševně chorého ubožáka, co má potřebu řvát na děti? To by mě docela zajímalo.
To nejsou žádné děti, ale mladí kluci, kteří jsou v nejlepší hokejové soutěži ve své kategorii. Pokud nechtějí být v týmu, nikdo je v něm nedrží. To je pro lidi, kteří tomu sportu chtějí obětovat vše a být v něm nejlepší, ne pro másla. Běž si dát sklenici teplého mlíka a běž si lehnout prosím tě.
A viděls, jak vypadá tréning třeba ve Spojenejch Státech v nejlepších soutěžích? Určitě tam nemá nikdo potřebu na někoho takhle hejkat. Jsou to chlapi v sakách, co se jim starají o komplexní přípravu a nemaj potřebu na někoho řvát. I trenéři fotbalovejch týmů na středních školách mají 6 figures. Tohle je totální ubohost jen pro ubožáky jako jsi ty.
V americe má ten sport trochu jinou kulturu ty trubko a asi si nebudou v týmu nechávat nějaké slepice, co pro sport nechtějí nic dělat, že jo.
A já měl pocit, že to Langmajer v Lajně přehrává...
Tohle někdo natočil a dal na net? To jsou dnes hokejisti takový sračky? Chudáčkci. Na nás řval trener jen když měl dobrej den 😃 hokejkou přes hnáty, facan nebo radikální přístup byl prostě jasnej a počítali jsme s tím. Každej si trenera vážil, byl to team, rodina všechno. Proto jsme ty soutěže vyhrávali. Tohle je pěknej chudák kdo to natočil. Sračka slabá. Zdar radši běž hrát hokej na pc nebo fotbal tam můžeš bulet.
Ale on jim rikal at si to znaci nebo nahravaji... Navic ten trener se nema za co stydet takze je uplne jedno ze to dal nekdo pro pobaveni na net.
Alespoň rodiče pochopějí, že mu kurva nemají volat.
Kokoti vůbec nevíte co je to Brňenské hantec. https://www.youtube.com/watch?v=AIiZOulT-Ek Tohle je jenom slabej odvar
taky dobry https://www.youtube.com/watch?v=ENst1DUcVDg
pravdu má ten chlapec
4:40....nejlepší hláška z videa
To je Lubošek.
To mluví hantecem? 😃
Ano 😃
NEbo jak se to vezm...spíš ne, ale z hantecu tam 2 - 3 slova taky zazní 😃