Svět v obrazech (duben 2020)

28. května

Veškeré dění se točilo okolo koronaviru...

 

7.7 /10

košík

Zhlédnuto: 23 778x Hodnocení: 7.7/10 Komentářů: 31 Kategorie: galerie

Značky: svět , život , země , událost , politika , lidé , fotografie , planeta , epidemie , koronavirus , 2020

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nešlo by k těm obrázkům dávat popisky? Takhle bez popisku to je strašná nuda a nic neříkající ...
Šlo by to, ale můžu to jebat... Nebudu u jednoho příspěvku trávit víc času, než ostatní u všech svých za měsíc dohromady
To vaše odměňování není moc motivační ke kvalitní práci
Jak se nám ten GAMEOVER přibližuje,co?
"62" piknik odpadkových pytlů 🗑
Systematická likvidace ekonomicky neaktivního obyvatelstva. Tak bych to nazval ve zkratce.
Co je charakteristické na této době? Člověk už ani neví jak vypadá jeho soused bez roušky... 🙂
75? 😃
https://www.nytimes.com/2020/04/10/neediest-cases/feeding-america-food-banks-coronavirus.html
č.12 D1 u Ostravy? Eurovia made...
Dálnice A23 na jihu Anglie, mezi Brightonem a Crawley. Na poprvé překvapí, hlavně když jedeš v nějaký skořápce, co nerada zatáčky (Škoda v mojem případě), ale dá se to. Je to podobný jako jejich silnice mezi vesnicema, který jsou plný zatáček, často máš jen 2,2m širokej pruh, takže když jede něco většího proti, tak svým autem "olizuješ" krajnici, ale taky si zvykneš a jedeš 100kmh a nebezpečno tam není.
Dneska jsem odcházel z obchodu a všiml jsem si moc pěkný holky. Takovej můj typ. Pak si před obchodem sundala roušku a já si říkal, že byla lepší s ní...
Hodilo se to EU, teď může vzít naše peníze a část si vzít a zbytek nám jakože vrátit na dotacích které skončí v kapse mafie a tím nemyslím jen Babiše. Babiš je jen loutka. Takže našema dluhopisama se skokově zvýší inflace, zalepí se nějaký díry a kolaps ekonomiky se oddálí o pár let.IItálii se zavře huba prachárna aby náhodou nezvítězil Salvini protože by nastartoval ITEXIT.
Hlavní, je že se přehřátá ekonomika zastavila a vínu nese nějaký vir a nikoliv EU. Nasypou se teď do ní prachy, když to vydržíme a nebudeme si taky znehodnocovat menu, protože Rusnok je kokot, tak by jsme mohli mít klidně euro za 15kč. Nevěřte kwcům pražské kavárny že máme špatnou výkonosti a inflaci, až EU nasype prachy do ekonomiky bude mít celá EU oproti nám hyperinflaci. 13 bilionů z ničeho se projeví dřív nebo později.
To by tu nesměla havlérka zničit náš průmysl, zemědělství a místo toho sem nenavézt německý montovny, kdyby teď bylo 15 korun za euro tak tu všichni chcípnou hlady a morgoši by od rána do večera jenom rabovali i bez Floyda.
No ale Babiš je právě proti tomu aby se pumpovali nehorázný peníze do Itálie a Španělska.Vzhledem k jejich hospodaření v letech minulých se mu nedivím.Situace corona to je jen třešnička na dortu.Měla se celá EU dohodnout a vysrat se na zbrojení a nenaplnění 2%HDP aspoň by byly nějaký peníze.Pak odložit stavby dálnic stejně vydržej hovno a investovat do zemědělství a vodohospodářství protože to se nakonec stane prioritou!
Tobě asi kolektivní obrana, nebo závislost hospodářství na infrastruktuře nic neříká viď?
Deformovaný svět kurva kvůli vymrdané chřipce. Neznám nikoho kdo by věděl o někom nakaženém a od března chodíme v debilní roušce. Jediné co se dokázalo je dojebat ekonomiku a udělat z lidí ještě větší ovce. Otázka je, hodilo se to někomu?
taky nemam nikoho, kdo by znal nekoho kdo to chytnul 😃
No vidíš, a já znám dva co to měli potvrzené (jeden lehký průběh, jeden na hraně nutnosti hospitalizovat) a jeden to měl s velkou pravděpodobností, jen se nedostal na testy. Aneb dle slov klasika: Však vašu piču sem taky neviděl a věřím, že ju máte!
Kamarád byl v prosinci v Thajsku. V lednu prodělal ,,nějakýho´´ bacila. Výsledky z května určili, že covid prodělal. 3 měsíce(leden-březen) se tu dělo hovno a je z toho přes 8000. Ztratil jsem iluze.
Konev nemal rusko, ide do pice