Sex na veřejnosti #54

30. září

Co byste v dnešní době neudělali pro druhého partnera...

6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 20 247x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 17 Kategorie: porno

Značky: kouření , ulice , blowjob , sex na veřejnosti , partner

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
...Co byste v dnešní době neudělali pro druhého partnera...... Vosa, jak víš že těh partnetů má víc ?:-D
a kurvy nebudou mít co žrát
V čem je problém? Je tam snad někde cedule "Kouření zakázáno"?
Jéžiš no to je toho. Každý si hodil rychlovku někdy někde stranou. Já poprvé na cestě z maturitního plesu, kde jsem sbalil kámošku své spolužačky a jelikož ve 2 ráno byla kosa, vlezli jsme cestou do nějakého průjezdu, chvíli tulení, pak ruka v kalhotkách a nakonec ji opřít o zeď a projet zezadu. Hned jsme se zahřáli a pokračovali dál k ní domů.
Něco podrobného se stalo fešákovi. Je ten pán co ho to toho průjezdu zatáhl moc na předehru nebyl..
Nikdo nikoho nikam nezatáhl, prostě se dohodli na ceně a našli si nejbližší vhodné místo. Pochopitelně pak se neřeší nějaké divadýlko kolem a jde se rovnou na věc.
Vetsina z nas tohle zazila, nechat si ho vyhulit od nejake devky na diskotece za par panaku nekde za rohem. Vyhoda byla ze pred 20 lety vas nikdo nenatocil a nedal na net 😃 a kdo nezazil tak ho lituju 😃 zlate mlaadi 🙂
Než tam byl s postupem večera bordel, chodilo se na hajzly do kabinek, pak zpravidla ven, v zimě pak měli výhodu ti, co přijeli autem, takže hned jak jsem si v 18 udělal papíry, sháněl jsem se po kombíku, sehnal jsem nakonec pro tyto účely druhé auto, zachovalou Š1203, což při příjezdu nepůsobilo zrovna jako kundolap, ale vzadu byly klasické matrace a vozil jsem si i peřiny a na každou akci čisté prostěradlo.
Málokterá čubka se po šuku chtěla hned vrátit a minimálně v půlce případů zůstaly chrnět až do rána a když bylo někde v okolí už otevřeno, šlo se na snídani. Jen jsem zásadně dával bacha, abych si nepřitáhl moc nalitou a nehrozilo, že se mi tam zblije nebo posere. Nejlepší byly takové ty jen rozverně naváté.
Ale tak... Je to hezké když se nestydí za svou lásku... 👍
To je jak ten sex Slyho s Bulockovou.
Klasika - polosádelnice umí sbalit max nějaký párátko který je na tom se zářezama stejně nebo hůř než ona - takový klišéééé
Správná žena ví, že spokojenej chlap potřebuje mít plnej pupek a prázdnej pytel.
A nevadí, že pupek mi naplní jedna a pytel vyprázdní druhá, případně třetí ? To je myslím jedno, ne ?
Mě to nevadí ani trochu.
Takže když si nastříkám do vlastní huby tak je to splněno
čuráku udělěj si vlastní profil