Setkání s pumou

13. října

Utah, USA: Kyle Burgess si šel do lesa zaběhat, tam na něj narazila samice pumy americké. Ta ho 6 minut pronásledovala, protože bránila svá mláďata.

9.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 23 788x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 61 Kategorie: video

Značky: usa , nebezpečí , zvíře , strach , šelma , puma americká , les , muž , utah

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Dobře zesranej, ale jako nedivim se mu. Prej go away, please go away i am big and scary 😆
  • H34D
  • 15.10.2020 06:25
Tiez by som sral brikety, .ale hazdat po nej kamene a hucat...
  • H34D
  • 15.10.2020 06:32
..a mozno mu chcela celu dobu dat najavo nech ju nataca na wide...
mě stačilo před 14 dny potkat při běhu jelena, natož tohle 😃
Spíš bych řekl, že s tím kamenem to byl trochu risk, natož kdyby ho hodil hned na začátku. Ta puma ho nechtěla zabít, ale bránila svoje kotě. Mohl tím u ní vystupňovat pocit ohrožení a třeba by doopravdy zaútočila.
  • RAC
  • 14.10.2020 16:14
jasný fake, přý puma, podle mě přerostlá krysa
..a mezitím co ho vyprovázela ji medvěd sežral mláďata, všechny
Říkal jsem si na začátku, proč, když viděl ty mláďata, se hned neotočil a neběžel zpátky...pak jak couval, bylo mi to jasný. Je to líná mrdka, nechtělo se mu běžet do kopce!
puma pojišťovák, vyhpdíš jí dveřma, přijde oknem😜
Tak dobře to zandal, kdyby utíkal tak po něm určo skočí, každopádně jak viděl mládě měl dřív brát roha. Jak by vůbec takovej fight s takovouto šelmou vs bezbranný člověk statisticky dopadl. Měl by člověk vůběc nějakou šanci, nebo by ho hned hryzla do krku, zamavala stebou a zdar?
Tady to jinej běžec dal, a po několika minutách zápasu pumu uškrtil. Nicméně měl z prdele kliku, šla mu po krku ale instiktivně tam strkal ruku, s jejímž drcením se nakonec puma spokojila a tím měl šanci. Statisticky netuším, ale kdybych musel tipovat, tak 5:1 pro pumu 😉 https://www.youtube.com/watch?v=umBbQvnShaA
Jo o tom jsem kdysi četl a zapomněl na to, ale víckrát jsem četl jak puma někoho sežrala. Docela zajímavé k zamyšlení a představě. Teoreticky by se do podobné situace mohl dostat v divočině každý a nedovedu si představit se holýma rukama "rvát" se šelmou co mě trhá a sápe. Boj o život tě instinktivně donutí něco zkusit, ale šance budou minimální. Na to člověk není dělanej obstát v přírodě bez nástrojů 😉
  • H34D
  • 15.10.2020 06:41
..Urcite ano - ak neprepadne panike.. ako pri vacsine seliem - silne udery na nos ich odradia.. ako zraloka tak aj pitbulla.. ale pri strete si malokto zachova klud a neposere sa..
Moc hezká procházka....čurák, ještě mohli sebou vzít medvěda