Sergio Perez na cestě z New Yorku do Miami

25. dubna

Sergio Perez z formule 1 se svým Red Bullem na cestě z New Yorku do Miami projíždí China Town a pak se utká s aligátorem v Everglades.

 

11minutový klip začíná scénou, kdy Checo ( přezdívka pro Sergio Pereze ) v hotelovém pokoji v New Yorku přijímá noční telefonát od šéfa týmu Christiana Hornera. Perez si spletl "květen" s "dnes" ( anglicky “May” for “today” ) a rychle hledá na svém telefonu nejrychlejší cestu do Miami. Zatímco průměrnému rodinnému vozu trvá cesta 19 hodin, na obrazovce se objeví informace, že vozu Red Bull Formule 1 trvá ujetí 1 950 kilometrů pouze 11 hodin, a Perez rychle naskočí do svého závodního vozu a vyrazí na cestu.

6.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 112x Hodnocení: 6.7/10 Komentářů: 8 Kategorie: sport

Značky: aligátor , závod , závodní speciál , new york , red bull , formule , formule 1 , miami , sergio perez

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je starej monopost, mixér od ety nikde neslyším... tohle mělo ještě koule...
  • Joan
  • 26.04.2022 05:02
presne tak, nebo tam ten zvuk dodelali, ale stejne je to sracka 😏
To je nějaká stará verze, ještě se zvukem.
mám věnovat 11 minut reklamě na limču? S těma k uzoufání nudnejma formulema? Né, díky. To už snad radši Škodovkou na Dakar😄
kde je cisterna?
vzit Formulu na sotolinu to uz chce mit to trochu v ruce
este zabudol, ze na 2000 kilakoch na tom musi vymenit 50 krat gumy
No gumy musí měnit hlavně na okruhu, protože zatáčky jim dávají strašně zabrat a potom kvůli nim neustálé zrychlování za nima a brutálně jdeš na brzdy před nima. Nemluvím o tom že když pojedeš po rovince konstantní rychlostí tak mu vystydnou a už nebudou mít tu správnou adhezi. Když by to jel i rychle bez těch jako píčovin z protáčením kol ve videu, tak ty gumy možná i vydrží. Stejně to je jenom PR video.