Rouškospor v lékárně

25. srpna

ČR: Zdravá slečna bez roušky v pražském Maxovi.

2.4 /10

košík

Zhlédnuto: 49 192x Hodnocení: 2.4/10 Komentářů: 375 Kategorie: video

Značky: česká republika , zaměstnanec , praha , léky , češka , lékárna , evropa , pracovník , epidemie , koronavirus , rouška

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Roušky jsou dlouhodobě k hovnu, stejně majoritní většina z nás buď koroně už vystavená byla, nebo bude, s rouškama i bez nich, prostě si na to musíme vytvořit imunitu. Nicméně to nemění nic na tom, že vláda nařídila ve zdravotních zařízeních nošení roušek, takže si může stěžovat a brečet jak chce, ale to je prostě vyhláška, kterou musí dodržovat každej. Jestli se jí to nelíbí ať jde do USA, nebo jiný země, kde na to serou a chcípaj tam jak na běžícím páse.
Jen si do red nikdo s tou imunitou neni jistej. Jisty je to ze je na 3-6 mesicu cca. Pak muzes onemocnet znova. Vzhledem k vysokemu procentu trvalych nasledku se o promorenosti mluvit moc neda. To mas jak s ebolou.
3-6 měsíců, takže jako u klasický chřipky? Tak to je fakt divný...
bohužel...plus bonus k tomu balicek trvalejch nasledku
No jasně, pár % lidí má i trvalé následky, úplně stejně, jako u každý jiný chřipky. Nemusíš mě dál přesvědčovat, že je to obyčejná nemoc kvůli který se dělá politický haló, aby se mohlo lidem vnutit to, co je potřeba...
Nebud paranoidni, ruzny nasledky si i u nas odnasi az 30% vsech nakazenych. Staci se mrknou jak to ted vypada na alergoligiich. Hodne lidi tam dovedl Covid, snizena kapacita plic radove v desitkach procent, nenavratne, vypotky na plicich, vazovita tkan apod. Nemluvim vubec o tom co to dela s hercnou a s kardiologie nemam data.

Zobrazit celou diskuzi