Robot Spot

02. února

Robot Spot od společnosti Boston Dynamics má nyní kromě nohou a kamer také ruku. Může tak provádět různé úkoly, jako je zvedání předmětů, úklid obývacího pokoje, otevírání dveří, ovládání spínačů, údržbu zahrady atd. Takto lze robota ovládat přes aplikaci v mobilu nebo tabletu.

9.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 20 996x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 96 Kategorie: technika

Značky: nápad , ruka , robot , skákání , testování , boston dynamics

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jo bude to dobrej pomocník do domácnosti pro kriply, možná i dobře prdel utírá a ležáka otočí...tvl a sanitáři nebudou mít co žrát!Je suis robot.
Jako pěkný.... ale ta ruka vypadá spíš jako nasraná kobra😁
  • Rero
  • 05.02.2021 12:14
Narodili jsme se ve špatné době. Budoucnost je, že lidi budou dostávat peníze od státu a pracovat ve fabrikách budou roboti s umělou inteligencí. Mysli na to, až ti bude zvonit budík do práce. 😃 😃 😃 Otroku..
Co to žere?
Už umí i zatáhnout za červenou páku. Jsme v prdeli...
k čemu je taková píčovina dobrá ? chápu že všechno musí jít dopředu , ale na tomhle dělá 100 lidí 10 let , vývoj stojí miliony dolarů a umí to sebrat ručník z podlahy .... wow 😃 Kdyby ty finance raději ivestovali třeba do beden , to by mělo větší smysl🤣
Predstav si, že bude hořet nějaká fabrika a bude tam riziko výbuchu a bude tam potreba otevrit nějaký větrací poklopy. Nebo treba odtahnout lahve od autogenu dal od plamenů. Tak lepší tam poslat takovýho robota, nez tam poslat hasiče, co tam budou riskovat kejhak.
Umí honit?
Umí honit ?
Tomu rozumím,ale u každý hořící fabriky nebude tahle píčovina k dispozici ,takže tam z 99,9 % budou stejně chodit hasiči 😁 Já prostě když vidím tuhle poskakující píčovinu , mám chuť to domlatit lopatou 😄
to si tak koupíš roboty za tři míče, dojdeš domů a oni skáčou přes lano...
aby to nezačalo útočit na děcka.
Nemam rad roboty....
  • Sker
  • 03.02.2021 07:57
nevím jak vy ale v noci bych tu potvoru nechtěl potkat cestou na hajzl 😃 😃