Rallye kompilace #15

26. července

Kompilace povedených a stylových průjezdů, nehod a skoků, která je sestříhána z různých rallye soutěží.

8.8 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 16 710x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 40 Kategorie: sport

Značky: rychlost , o fous , diváci , kompilace , skok , rallye , závod , motosport , závodní speciál , motorismus , skupina b

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
to se ještě smělo psát Marlboro
ty seš ale rozumbrada🕍🛸
Zlatý starý normální časy, kdy pokud tě smětlo závodní auto, protože jsi stál jak piča a neuskočil, tak to byl tvůj problém, protože jsi piča. Kdy se ten svět tak posral, že pokud jsi piča, můžeš žalovat kde koho a odskáčou to organizátoři, výrobci (kočka v mikrovlnce), restauratéři (nebylo na McDonald nápoji napsáno, že je horký), ... Normální svět = tomu, kdo se pokusí za kokotinu žalovat, sebrat občanku, páč je nesvéprávný kokot.
Žaloby proti výrobcům na náhradu škody v souvislosti se sušením psa (to byl pes, ne kočka) v mikrovlce, opařením kávou v kelímku, "umytím" kočky v pračce, to vše bylo v USA, kde je extrémní benevolence v předmětu žaloby a týpci toho vy/zneužívají. Záleží na soudci, zda žalobu připustí a o vině pak rozhoduje porota složená z laiků, rozhodujících podle vnitřního pocitu. Občas z toho vzejde scestný paskvil.
O skutkovej podstate trestného činu musí byť presvedčený prokurátor a následne súd aby akceptoval trestné oznámenie. Porota sa rozhone podľa toho či uverí obhajobe, alebo obžalobe, rovnako ako keby museli presvedčiť sudcu. Celý následný trest je potom len na samotnom sudcovi a príslušných trestoch za daný čin.
Zdravím🍻 Díky za upřesnění. Soudnictví v USA je dost složité. Systém soudů (okresní, státní , federální) i vlastní proces, kdy porota nerozhoduje vždy ve všech věcech. Já to popsal hodně zjednodušeně a měl jsem na mysli civilní proces. Prokurátor vystupuje v trestním řízení, jako veřejný žalobce.
Aj ja zdravím....Momentálne sme s našimi bratmi po degustácii. (bydlím na hranici s Moravou) vína. Odpíšem zajtra.
Vlastne ani nemám čo dodať. Popísal si to ako vždy, stručne a presne. Asi len toto: biele víno na Morave a Západnom Slovensku považujem za najlepšie na svete.
Ahoj!🍷 Naprosto souhlasím.👍🍸 Je to i názor odborníků. Moc tomu nerozuím, ale měli by to ovlivňovat dávky slunce a cukernatost , kdy právě toho slunce nesmí být příliš. Skvěle si to tam užij a pij s Mírou!😉👍 PS. Tu pochvalu si nezasloužím, ale děkuji🙃🍷
Míra již odešel 😜 Keby sme tu nemali deti, to by bola divočina 🍷.... Zasloužíš. (zasloužené - zas louže, néé - teraz som si to tam všimol, náhoda?)
Záběry z doby, kdy byl svět ještě v pořádku a mohl si používat svůj mozek (i kdyz mnohdy špatně) jsou nejlepší. Dnes dostaneš zkurvenej lísteček kam si nesmis stoupnout po zaplaceni vstupného a na něm zjistíš, ze bude vlastně lepší si to jit pustit domů na youtube. Mimochodem Fredie Mercury v kaluži je perfektní 😃
Freddie Mercury😂👍
Profesionálni sport se "dělá pro lidi", jen škoda že už nemůžeš jit fandit kam chceš a kdy chceš a s kym chceš fakt v piči, že furt řikaj co musime a nemužeme....
a Lidi vy jste největši pamrdi, že posloucháte, by mě zajmalo z čeho máte strach? z kriminálů z toho že vás "vyřadí na okraj společnosti?"
ty seš ale rozumbrada🕍🛸
to se ti moc nepovedlo, hlavně hodně velky špatny jak jsi to použil...
V 07:07, druhá jazda Fešáka v autoškole.🤡 PS: tu bola prvá https://navratdoreality.cz/koureni-zabiji-11408.html
Jak si dopíči můžou v 1:54 ti lidi stoupnout přesně doprostřed cesty?
Ti frajeři za volantem mají fakt "koule", ale ti diváci, stojící v zatáčkách, ještě větší...👍
a občas pořádně zahnědlý...
Bejvávalo...
nikdy ma nebavilo sa pozerať na tieto auticka, to si radsej pustim bleskoveho Mcqueena
Tak to seš buzerant !
2:48 dobrý matroš asi
sorry no, o 5s dřív 😃 každopádně to lambo v té kompilačce nemá co dělat kua