Radka na castingu

23. března

49letá pražská lékárnice Radka na gauči.

6.0 /10

košík

Zhlédnuto: 35 775x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 47 Kategorie: porno

Značky: sexy , orál , kouření , česká republika , blondýna , amatérka , casting , milf , mamina , češka , přírodní prsa , sex

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Po něčem na kuráž bych ji sjel, ale co vím určitě, nikdo by mě nedonutil jí lízat, to fakt ne. Tyhle rajdy s přetočeným počítadlem mají i výhody, šukají jak o život a nebrání se ničemu, vědí, že čas se krátí a většinou jsou už po přechodu, tak se do nich můžete bez obav vystříkat.
Tady mluví zkušenost..
Ma asi 30 let zpozdeni..ale kdyby bylo nejhur..☺
To se radši vyhonim na dobrym pornu než prcat takovouhle starou pušku co za život vyprala hromadu čůráků, několikrát sem to zažil, ten pocit, po tom co se vyhážete a říkáte si, bože co sem to zas udělal🤣
koukám dalsi dítě, co nezná
Právě naopak, nad 45 jsem měl přesně osm mamin a pokaždý sem doufal že ta další bude stát za to, časem poznáš že nejlepší je vonavá mladoučka 20ka s krásně bílýma zubama a pevnýma kozičkama, kterou máš chut sníst (obrazně řečeno 😂), něž zelenozubá povyslá projetá Radka. Padesátiletý žensky budem píchat v osdesáti a né si špinit péra ted za mlada.
konečně někdo kdo tomu rozumí !
Lékarnice toho tolik ve většině nenatočí.Jsou to intelektuálky kterým jde spíš o postavení.Znám z mého okolí 4 a jsou jak jeptišky.No v Praze je asi víc příležitostí ale i tak.Baba si na sklonku 50 chtěla udělat radost toť vše.Na to že ji je skoro 50 vypadá výborně.
Podobné pocity mám, když sjedu v záchvatu dobročinnosti nějakou roztouženou zoufalku. Ne že bych si něco vyčítal, ale přepadne mě touha se co nejrychleji obléci a zmizet.
Ty vole jako hulí fakt luxusně a na ten věk... po 8 pivech by jí sundal klidně 🙂
  • Jens
  • 24.03.2020 06:47
Za předpokladu, že se ti po 8 pivech postaví samozřejmě.
hranici mam tak 6 - 9, pak už bych jí musel vylízat. Po 9 pivech klidně 😛
klasická stará řašple z kanclu.... ale kdyby jste ji nabídli povozit na ocásku, tak jede jak fretka..
Tyhle předdůchodové rajdy se chlubí, jak sjíždí mladíky, jenže ono je to trochu jinak, ti mladíci jsou většinou loseři, kterým normální holka nedá, tak se orientují na takové rašple, beroucí kohokoliv mladšího, komu stojí a kteří vydrží ve své nadrženosti aspoň půlku noci, což se právě o chlapech jejího věku už často říct nedá.
ale ta stará čarodějka sakra umí
pico 50ka a neumi ani honit.
Prej radši kouří, taky to zkus 🙂
Brzy to tady zase nějakej právník smaže 😆
No...moc hezký! Nemusela by mě premlouvat.... 👍
Tvl, co byste chtěli ta ty prachy? Kaviár?
Ano, kaviár a zlatý déšť prosím 😃