Policie v akci #42

07. června

11. Května 2022, Houston, Texas, USA: Podezřelý, 37letý Christopher Figueroa, je u státního okresního soudu obviněn ze dvou útoků na policistu s přitěžujícími okolnostmi.

 

Policisté reagovali na volání ohledně osoby v krizi v bytovém komplexu a zpozorovali, že se Figueroa zraňuje velkými skleněnými střepy, které držel v každé ruce. Policisté Figueroa několikrát požádali, aby skleněné střepy odhodil, aby mu mohli zajistit lékařské ošetření, ale Figueroa to odmítl. Figueroa poté policisty napadl a jeden z policistů vystřelil ze služební zbraně a Figueroa nejméně jednou zasáhl. Na místě již byli záchranáři houstonského hasičského sboru, kteří poskytli okamžitou lékařskou pomoc a převezli Figueroa do nemocnice.

8.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 246x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 11 Kategorie: video

Značky: policie , zásah , zranění , policista , napadení , střelba , postřelení , obrana , policejní záznam , policejní video

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Proč prostě takový degeneráty nenechaj ať se zasebevražděj? V nemocnici s ním teď budou mít akorát zbytečnou práci navíc. Z tohodle důvodu taky nechodím darovat krev. Odmítám zachraňovat vlastní krví nějakýho takovýho bezcennýho duševního mrzáka...
ty myslíš že tvoji chcánkovitou krev s příměsí hoven by někdo exportoval do jůesej ? Twe a pak kdo je tady mentální mrzák .
Co to meleš za sračky ty vořechu? Jak sám na sobě můžeš vidět, degeneráti nejsou jen v jůesej, ty retarde.
Běloch má větší hodnotu, negr už by mělv sobě 100 až 200 g olova

Zobrazit celou diskuzi