Pro šipkaře

18. února

Belfast, Irsko: Neuvěřitelná scéna během finále Premier League Night 3, kdy Gerwyn Price trefuje svou druhou devítku večera proti Jamesi Wadeovi. 

9.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 733x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 14 Kategorie: sport

Značky: turnaj , irsko , profesionál , šipky , gerwyn price

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jo, s Irama šipky, hovno jsem trefiil, ale vždycky mi zaplatili cenu útěchy. Ještě mě chgěli nutit si s nima zazpívat, ale brzy pochopili, že požřání hlásiče a zkoušky sirén se nemajé zneužívat:-D.
Už je to dlouho, s kámošema v hospodě jsme to často hráli, zpočátku večera jsem pokaždé vyhrával, jenže s postupující dobou a panáky jsem se většinou tak ožral, že jsem netrefil nejen terč, ale ani domů.
To je soutěž dementních účesú?
Kdysi dávno jsme hráli s šipkama, kdo se komu trefí do hlavy. To byli nabroušené kovové šipky. Chvíli nás to bavilo. Ale tohle se nedá považovat ani za sport. Toto je zábava pro teplý buzeranty a čuráky.
Klasický argument hloupého člověka - nerozumíš tomu a nezažils to, tak je to zábava pro teplý buzeranty a čuráky. Vsadím se, že píchat ženskou je pro tebe taky zábava pro teplý buzeranty a čuráky, viď?
Hovno steroidy,je to bejvalej reprezentant Walesu v ragby.
steroidy!
Jo, ale kurva proč? 😕
Nechápu popularitu tohoto sportu, ale je to sympatický.
Já jí chapu až moc, protože sem to několik let hrál. Nebylo to špatné, nějaké úspěchy sem v rámci ČR i udělal. BTW: Dneska bych se po x letech nehraní netrefil ani na terč 😃
Kecáš vole 😜
ja som raz trafil sipku segre pod oko, ked otvorila dvere do mojej izby a mal som terc na dverach, mal som slubne nasliapnutu karieru, ale toto mi vsetko prekazilo a sipky mi nasi zhabali
jo lzu, co ja sem na sipkach zazil to ty nikdy u PC nezazijes.
Tak určitě