Ploy Tigerstam (Ploytigerstam) - OnlyFans

09. ledna
6.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 13 071x Hodnocení: 6.3/10 Komentářů: 13 Kategorie: porno

Značky: bruneta , sexy , blondýna , amatérka , asiatka , kunda , akty , onlyfans

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Čas začít randit? Milá 💛 Jujuxxy tě chce poznat! Nebuď stydlivý! Přečtěte si více: www.getsingles.top
Přítelkyni říkám pořád, udělěj si onlyfans, je na rodičáku a ona na mě : co to je? 😄 ( třeba by si i slušně vydělala ) Myslím si, že by byla oceněna více než tahle zmalovaná plastika s chlupatou hrází🤣
Časem za pár let jí můžeš mít plné kecky nebo ona natrefí na vhodnější a movitější partii, která ji přijme i s děckem a vymalováno.
Takže na OF už dávno je, jen dělá blbou, že neví, o co go. Vystavuje tam všechno, zkasírované prachy na tajňačku někam ulejvá a dělá si finanční polštář, až nastanou problémy a rozchod.Jako bys neznal ženské,jak jde o prachy,neznají bráchu,natož manžela nebo přítele.
Fotograf za 10/10. Ona 5/10. Obyčejná plastová tuctovka.
ne-e ...to nebylo hezký pokoukání
Pro slováky dobrý.
Příšerné kozy, za to bych z chirurga udělal nezaměstnaného, hubená kostnatá prdel, kundu abych hledal lupou skoro u análu, mongoloidní ksicht (matku asi ojel nějaký stepní nájezdník), trochu mi připomíná tu přiškvařenou zlatokopku šlapku Třešničkovou. Jen samotné oči má docela zajímavé. Celek měl asi vyznít jako ptákozvedač, ale moc to neklaplo. 😕
Když se chlubí těma hnusnýma kozama, tak by mě zajímalo jakou ohavnost skrývá mezi nohama.
Nudná, nehezká, bakelitové cecky, žádné boky, kdyby aspoň zamrdala s těmi koňmi...na to se hodí.
Vraj uz ma ist aj na operaciu s perom alebo uz bol?
Podviživená, xicht nezáživný, cecky umělý, kříž na noze vytetovaný obráceně. Dal bych 5/10, kdyby to byla obyčejná holka z ulice, ale když má potřebu tu bídu vystavovat, více jak na 4/10 to není.