Pereira vs. Imadaev

08. září

USA: Brazilský zápasník Michel Pereira si vychutnal během zápasu UFC (Las Vegas) Čečence Zelima Imadaeva.

9.3 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 26 156x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 75 Kategorie: sport

Značky: usa , krev , mma , zápasník , ufc , las vegas , zápas

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Prohrál,protože si nevzal na zápas ty pěkný tepláky co měl.
Podle tveho pisemneho projevu jsou dve moznosti: 1. jsi v ranne fazi adolescence 2. jsi buzna. Tipuju tu druhou moznost.
  • hue
  • 08.09.2020 08:40
a jaka je tvoje diagnoza debilku
vždyť má Sparťan popisek v pohodě a ty ho tady takhle mrdáš....
Kluci, budte na nej hodni, on je trochu pomalejsi. Chtel reagovat na me v jinem vlakne, ale posral to. Zase.
Ze Sparťana si taky dělám prdel, ale jen když posere popisek (no, což je teda skoro vždy...), ale tohle fňukání si strč do prdele, ty malá mrdko.
  • hue
  • 08.09.2020 09:54
No vole, tenhle popisek je nahodou Slavistova topovka.
Moc hezky ty špíně ukázal jak se jedná s někým kdo se neumí ve sportu chovat.
Zkurvenej cecenec, by byl jeste schopnej uprostred zapasu vytahnout kudlu...tyhle rasy jsou neskutecne zakerny mrdky
Rasy? Je to stejna rasa, jako ses ty.
Tak etnika, zas jsem psal z afektu, hned jak jsem videl tu nesportovni facku. Zmrd arabacskej
ona "rasa" vlastně neni nikde pořádně vědecky definovaná. Je to rozlišování lidí na úrovni prvouky ZŠ podle barev. Vlastně neni moc rozdíl mezi tím, jestli ho nazvem jiným etnikem, rasou, národem nebo druhem...
rozdíly to jsou obrovský. to, že je nechápeš, je jiná záležitost
hele pičus je to mega, ale proč do toho vždycky tahat etnikum nebo národnost. fakt to nechápu. abych parafrázoval švejka: hodný lidi jsou po celym světě, stejně tak pičusové jsou po celym světě. vycestuj někam a uvidíš, že všude potkáš bezva lidi. neřaď se mezi pičusy
pouč mě prosím. Ono když geneticky rozdělíš veškeré lidstvo podle příbuznosti na tři skupiny, tak rozhodně nevyjdou běloši, černoši a asiati. Vyjdou ti křováci, pak nějakcí další křováci a pak zbytek černochů a všichni běloši a asiati. Pak vůbec nedává smysl tradiční rozdělení do ras, protože vůbec neodráží genetickou příbuznost. A rozdíl mezi rasou a druhem vlastně taky nijak pevně uchycen neni.
Rasa je socialni konstrukt, ne geneticky. Aspon co se tyce lidi. Nektere instituce pouzivaj rasu i etnikum zamenitelne, ale osobne bych videl etnikum jako uzsi skupinu v ramci sirsi rasy, oboji se odlisuje na zaklade nejakych vlastnosti. Narod a druh je neco uplne jineho, zamenovat vsechny ctyri pojmy je uplna picovina. Napriklad v chapani naroda existuje vice tradic, typicky Amici ho chapou treba jako politicky narod, my spis jako etnicky.
dik, zes to napsal, ale ja bych se na nej vysral
No brazilce bych zase šacoval na pistoli. 😃
Fandim každému, kdo jde proti Slimákovi a tenhle Brazilec si ho vychutnal 👏👏👏
taky bych tě posypal solí, mrzáku
Tenhle Brazilec je fakt hustej, hlavně ty jeho salta s šlapákem na držku.Dobrý je taky vědět že Čečenec s největší pravděpodobností končí tímhle v UFC, tři prohry nula vítězství.
Dokud si tema saltama neodjebe fyzu a neprohraje zapas. Ale tady to namixoval pekne, zacinam si na neho pomalu menit nazor😀
To je pravda už na to párkrát dojel že se odrovnal parádičkama,zase on to ví a říká že chce dělat hlavně show pro diváky.😀
Tenhle "sport" někdo sleduje? Dva upocení borci, co se osahávají a válí po zemi... Sport pro buzny.
Nic jineho jsem od tebe necekal. Nech me hadat, milujes fotbal, ze?
Nic jineho jsem od tebe necekal. Nech me hadat, nejsi to ty co se zastaval fotbalovych hooligans? Jo, jsi to ty. Kraluv privesek.
Haha, lzes, nikoho jsem se nezastaval. Pouze jsem rypal do tebe, protoze jsi kokutek a zaslouzis si.
Taky bych si tě takhle kolenama osahal, sám ses buzna, vrať se ke krasobruslení
Hej, Nachcagu, nabízím ti řešení tvejch komplexů. Napiš mi svou adresu a já přijedu a vyřešíme to jako gentlemani, soubojem. Bereš? (Uvědom si, jaká je to pocta, když se KRÁL uvolí snížit k setkání s chudinou 😉 ).
Kam ty bys s tou kriplkárou jezdil Topičníku? Dokážeš jen dělat ramena pod rouškou virtuální anonymity a úřadovat tady celý dny se svou armádou účtů tak nemachruj. Vždyť ty z baráku stejně nevylézáš protože se bojíš, že tam bude číhat nějaký Slovák a nakope ti tu tvou spařenou prdel. Raději nám dej svou adresu ty, ty "hrdino". Jenomže na to koule niemand jako ty nemá.
Stačil by jeden takovejhle borec z pérové váhy a po jednom direktu bys skončil jako zelenina na LDNce, kašpare.
Můžeš být v klidu, tenhle toxický psychopat je na NDR roky známá firma. Už několikrát se dokonce zkoušel polepšit, ale ovládá ho nutkavá potřeba provokovat. Dostal dokonce i ban, ale je natolik ubožák bez hrdosti, že pokaždé přileze znovu a znovu. Sedí tu celé dny a pod mnoha profily ulevuje vlastnímu komplexu méněcennosti. Polož si otázku, má vyrovnaný a psychicky zdravý člověk tohle potřebu dělat? Odpověď je myslím jasná ...
Ale, tady se nám někdo rozzlobinkal 😃 Seš nasranej, že už skončily prázdniny, viď? 😞
A mimochodem, pindíku, furt tady ty, a tobě podobný nuly, píšete o "armádě profilů", a furt o tom pindáte dokola. Mám jen jeden a ten jeden je tu král, a víc jich nemám, nepotřebuju. Vím, že se zoufale snažíš najít nějaký argumenty proti mojí skvělosti a že ti to nejde, ale už je fakt trapný to pořád papouškovat dokola. Napadlo tě někdy, že je tady prostě víc opravdovejch lidí, který viděj, jakej jseš směšnej lojza? 😉
Ano a proto nedokážeš nikdy dlouho ignorovat co ti píšu, až tak ti je to jedno. Raději jdi šmírovat na gayfora a stahovat si fotky velkých čuráků. Evidentně to děláš s velkou oblibou homokládo. Hele už tě tady lidi prokoukli tak nedělej ramena jo, sběrateli mínusek.
To je poprve kdy se Brazilec chova vice jako clovek nez jeho souper, vskutku nevidane
Tak soupeř je Čečenec,to pak není těžký 😀
Pod Cecence nejde klesnout. Navic tenhle Brazilec to ma v hlave srovnany, to je videt.