Papež se bojí o prsten

29. března

25.března 2019, Loreto, ITÁLIE: Papež František nenechal nikoho z věřících polibít svůj posvátný, tzv. "Rybářský prsten". Ten je používán od 12. století a původně na něm bylo vyobrazena scéna zázračného rybolovu a do 19. století se používal jako pečetidlo. Každý papež má svůj vlastní prsten a po jeho smrti je zničen. Papež František má jen jednoduchý kroužek s křížem. Někteří lidé jsou papežovou reakcí pohoršeni. Tvrdí, že jeho chování je vůči lidem neuctivé. Někdo naopak tvrdí, že papež se tak snaží ukázat rovnost mezi lidmi a není tak třeba před ním poklekat a líbat jeho prsten. Papež František je známý tím, že se odlišuje od svých předchůdců ve funkci. Pokouší se bořit některé zkostnatělé stereotypy, které jsou v církvi v souvislosti s jeho pozicí zakotvené v myslích nejen věřících, ale i celého světa.

4.1 /10

košík

Zhlédnuto: 17 742x Hodnocení: 4.1/10 Komentářů: 75 Kategorie: video

Značky: debilita , fail , ruka , náboženství , itálie , evropa , křesťanství , líbání , papež

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
co to je taky za nápad líbat někomu prsten ty pičo
Jak to nejsou děti, nechtějí si to směrem ke svému klínu pustit
Ti na konci po něm chtěli aby jim posvětil náušnice? 😃
Jak se sibalsky usklibnul, po veceri si ho prilepi na curacka a rozjede to s deckama 😃
Dobře je všechny vypekl. Viděl jsem v tom i prvky aikida.
Lakomec.
a v duchu si rika: jdi do piče, ty taky, ty tež mrdko, zmizni, tahni kundo...mrdky posrane nikdo mi neveme muj milaaaašek
loool
Já nevím, ale připadá mi, že tenhlecten šašek jenom svým charismem uškodil křesťanství víc, než kdejakej muslim.
aha, a jak přesně?
Vystupuje arogantně, dětinsky a nesolidně. Stačí si projít některá jeho prohlášení nebo videa.
  • Aim9
  • 29.03.2019 21:53
a apropos, mate aspon aku taku ramcovu predstavu o podiele RK knazov na sex. zneuzivani deti? Ja len ze zase mudrujete a viete prd. Najlepsie je, ked poviete, tam by som deti neposlal, tam ich bude farar prznit. Tak to ich radsej neposli do skoly, tabor alebo na futbal. trenink, sanca ze budu prznene tam je az 5x vyssia. Boh s vami. Dat dieta k otcimovi, strykovi, dedovi, susedovi? To mate takmer istotu ze budu sexualne obohatene.
na slovensku je to vsecko jinak to mas pravdu... te davali rodice casto k souseovi ze 😃
jeho dávali k Baranovi do výběhu
pouc ma, zo strany koho su najcastejsie deti sexualne zneuzivane v CR? Kludne to zober podla rodinneho vztahu i podla zamestnania. Ak to nevies tak si neser do huby, je to nechutne.
pouc ma, zo strany koho su najcastejsie deti sexualne zneuzivane v CR? Kludne to zober podla rodinneho vztahu i podla zamestnania. Ak to nevies tak si neser do huby, je to nechutne.
  • Aim9
  • 29.03.2019 21:50
Staci, ze sa objavi nejake video o krestanskej viere a hned sa pod nim najde 400 ateistov, ktori budu nadavat veriacim nech im vieru nevnucuju a nech si kazdy veri v co chce. Pritom nikdy pod ziadnym videom nevidim nejakeho veriaceho, aby im to vnucoval. Sak nas nechajte nech si tomu verime, je to nas zivot 🙂
Většinou mě tvoje komentáře serou a semtam do tebe reju, ale pod tohle se podepíšu. 🙂