Nikdy to nevzdávej

01. ledna

24.března 2018, ANGLIE: Památný zápas v National League North (šesté nejvyšší fotbalové soutěži v Anglii) mezi Kidderminster Harriers FC a Salford City, ve kterém domácí neudrželi jisté vítězství. Ještě v 80.minutě vedli po brankách Sonupého (22 min.), Ironsidea (34), Vaughana (54) a Bradleye (57) 4:0, ale pak se trefil Askew a nastartoval hosty k vyrovnání. V 89.minutě mířil přesně Haughton, po něm hlavou snížil Dieseruvwe (90+3), a v šesté minutě nastavení dorazil Walker svou vlastní neproměněnou penaltu.

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 19 093x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 30 Kategorie: sport

Značky: anglie , velká británie , fotbal , fotbalista , penalta , gól , evropa

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Co to je za kvalitu kurva?? Jsme ve středověku a točí se skrz čočku vyrobenou z mechu nebo co ?
Tady byly jasne dany noticky. 😂🤢 Jinak sesta liga a stadion s navstevou jako u nas v prvni, velky spatny.
6. anglická lepší jak česká první 🤓
To vypadá jako by v tom měl prsty Jarda Starka s Berbrem
Toto moc nieje pre mňa.Ja radšej kávenku...
Za co byla penalta?
Za odmenu
Podle mě to bylo psychikou, viděli že to nemá cenu, že to prohráli, tak z nich spadl stres a začli si hrát na pohodičku tak jak jsou zvyklí z tréningů a na to neměl protihráč odpoveď ani sílu a začlo to tam padat. ⚽🏆
Dodiri staré tvojí ségry to mi připomíná zäpas z 99 kdy jsme otočili se skotama z 0:2 na 3:2 https://www.youtube.com/watch?v=TbhpZWOMfQk a po 7 zäpasech jsme měli 21bodů a jistý postup na euro2000 (kundy vám dám 420 znaků mám i delší myšlenky)
a tohle mi vždycky připomene rok 2005 kdy Liverpool vyhrál ligu mistrů poté zo prohrával 😇 https://www.youtube.com/watch?v=oWdPDofBxl0 Od té doby jsem total vyhulenec a nevím co bych vypíchnul(buď si nic nepamatuje nebo to přestal sledovat kdyť ono je to stejnak jedno). Jde to kam tvrdíte DODIRI.(PS 470znaků)
Zabava pro chudaky. Od kosika, jak jinak...
Tak jak to bylo stim tvym Banem jsi tady brečel a nic jsi nevysvětlil...Vypadaš na fňuknu.
vo futbale je evidentne vysoké percento homosexuálů.To je spôsobené priamym telesným dotykom a vzájomnú vysokou dávkou testosterónu vo vysokej dávce.Jen pár uvedomelí ktorí odolajú tomuto lákadlami dospejú k tomu že sú heterosexuálne jedinci.
Tak začni hrát třeba kuželky.😂
pocket version
naštěstí mě baví kulečník!