Nehoda na Daytona 500

16. února

14. února 2021, Florida, USA; Během závodu Daytona 500 na okruhu Daytona International Speedway došlo k hromadné kolizi, do které se zapojili jezdci Brad Keselowski (2), Kyle Busch (18), Joey Logano (22) a Austin Cindric (33). Nikomu se nic vážného nestalo.

6.7 /10

košík

Zhlédnuto: 14 635x Hodnocení: 6.7/10 Komentářů: 60 Kategorie: sport

Značky: nehoda , usa , florida , oheň , závod , motosport , závodní speciál , požár , hromadná nehoda , závodník , okruh , nascar , daytona

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nechat se zapálit v hořícím autě to dovede jen blbec!Možná bude nové slovo ve slovníku blbec / američan!Ani bych se nedivil.Já bych to schválil a celá naše směna v práci 14 lidí taky a všichni!
Pozdravuj v chráněnejch dílnách.
tupý amící maju poriadnu show
Za to ty seš chytrej 😃
Jo klidně bych na to šel a tvůj názor mám v piči.
pro hlupáka každý hloupý😉
Víš ty, že to, co jsi napsal, přesně sedí na tebe? Uvědomuješ si to? 😉
podle mě neuvědomuje 🙂
Asi budou málo blbý a chudý.
hnus
Nedodržování bezpečné vzdálenosti.Ty mam nejradši , takový machírky co se lepí na zadek.
Vsadím se že to zavinilo to dítě Bred Keselowski. Ve dvou letech bych to za volant nepouštěl..
Podle legendy má místo volantu kojeneckou láhev
Dobrej šrot na to že jeli všichni v jednom směru
Jak je mozny ze na trati nejsou semafory a pruhy ?! To je hloupe nebezpecna zabava
Cos to vypotil za sračku, píčo? Raději už sem nic nepiš. 🖕
Zalez ty kryso kanalni larperska
Kdyby jeli pomalu, tak se jim to nestalo.
0:22 koukám dobře, že maj narvaný tribuny?
Taky čumím...
to je tak, když to u nás řídí komunisti a tupoučkej národ jim ten fiktivní boj s virem žere
Zato v usa jsou národ nejinteligentnějších tvorů na zemi ne 😃 Ale tupí lidi jsou asi všude no, co se dá dělat.
zrovna my jim můžeme jen tiše závidět, tento národ co by nejradši šel opět dobrovolně pod rusko 😃
V Rusku maji vse krom mzuei a galerii normalne otevreno a funkcni, vcetne klubu, baru nebo posiloven, divadel atd atd
tam jim je taky jedno kolik lidí zhebne 😃 na demonstracích to pozavírají a pokud se polovina znovu ukáže tak budou rádi 😃 děkuji za krásný příklad 🙂
amíci sice pod rusko nechcou ale komunistů tam je dneska možná víc jak v tom rusku...
to že někomu kdo s tebou nesouhlasí říkáš komunista neznamená že je komunista 😃 zatím nevidím že by se tam vraždili politický odpůrci, zatýkali demonstranti dokonce jen ti co jdou kolem aby se udržoval strach a to z ruska unikne jen zlomek informací 😃
To co popisuješ ale nemá s komunismem nic společného. Pleteš si komunismus s represivním režimem popř. totalitou. A to že komunistické režimy byly veskrze represivní/totalistické neznamená, že se jedna o jednu a tutéž věc. Já mluvím o tom, že obrovský počet lidí, hlavně mladých, má komunistické smýšlení či se k přímo hlásí k nějakým formám neokomunismu.
Tak ty si my riadny kokot a to ti hovorim ako Čobolak..im nezáleži na životoch?? Slovaci a Česi maju nudzovy stav uz zopar mesiacov, my sme zavrety uz 3 mesiace, povinne rúška, povinny test do prace alebo prirody!! a ako sme natom?! momentalne sme najhorsi v úmrtí na SVETE!! zaujimave ze ti Rusi, Švedi, Srbi.. čo maju všetkom otvorene su natom lepšie než my!!! praveze kvoli takym kokotom ako si ty co si nechaju srat na hlavu a slnieckarom sme vtakejto pici!!
Umíš krásně číst opatření, ale vytáhl jsi vůbec paty z domu? Nevím v jakém světě žiješ, ale tady lidi na nějaká opatření absolutně mrdaj. Roušku jenom do obchodů, protože jinak by je tam nepustili jinak nikdo nikde roušky nenosí. Zavřený doma nikdo není, všichni si chodí kam chcou, chodí kalit, pořádaj domácí párty prostě absolutně žádné omezení života. Jenom zavřené hospody a rouška do obchodu.
Neznám nikoho kdo by kvůli práce musel na testy (ale vím že někde se to dělat musí). A příroda je doslova narvaná lidma, v beskydech jsou fronty na kopce.
vravel som o slovensku, tu nosime uz 3 mesiace rúška aj vonku a to nosi 95% ludi.. do prace u nas musis mat test kazdych 7 dni novy, inak ta do prace nepustia.. to je nasa realita uz 3 mesiace.. a cuduj sa svete sme najhorsi v pocte umrtii
říkal jsi "Slovaci a Česi"... ale je fakt že stav u vás neznám, nebyl jsem
možná kdybys nebyl pablb místo nějakého čoboláka nebo čokla tak bys věděl že zaprvé vše otevřené nemají nikde, zadrhé to co mají otevření neznamejí že nedodržují pravidla víš ty retarde, jen tady dementi jako ty nejsou schopni dodržovat ani nařízení natož rady, protože to tvá tupá palice nebere radši pojdi a nezabírej místo, na tobě se jen plýtá kyslík.