Mrtví vojáci (WW2)

15. září

Záběry pořízené v roce 1944 někde ve Francii. Má jít o německé vojáky, jejichž autobus zasáhla bomba Spojenců. 

8.7 /10

košík

Zhlédnuto: 29 787x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 102 Kategorie: historie

Značky: mrtvola , smrt , německo , voják , válka , francie , 2.světová válka , autobus , retro , 40.léta , evropa , spojenci , bombardování

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Cest jejich pamatce.
A za co, že vraždili? Neříkam že v tom byli dobrovolně,ale i tak... Byli to kurvy
Bojovali za svoji vlast,to se narozdil od teto doby cenilo,neco si o tom precti,pokavad jsi odmitl napriklad nastup do wehrmachtu okamzite se to s tebou tahlo a to s celou tvoji rodinou,to jen na okraj.Meli aspon na rozdil od dnesnich "mladezniku" koule jit defacto na jistou smrt,a co se od konce valky zmenilo?!..Hovno,nemce nahradily komousi a komouse ted nahradila zkurvena EU.
Ty si myslis ze spojenci a v te dobe soveti se chovali k civilum a zajatcum slusne?!..ale no tak,sundej si ty ruzovy bryle a nekoukej na dokumenty co produkuje prolhana a kolaborantska CT.
jee historik. a má mozek v prdeli
Aha,tak ted už v tom mám jasno,no nic jdu se zabít...
Bojovali za svou vlast tím, že by nejradši vyvrazdili všechno nearijske a neněmecké. Stačili zredukovat jen židy, cikány, pár bohatých jejichž majetek přišel vhod, a taky třeba pár set tisíc civilistů během okupace. Ok bobe, uznavej je dál. Doufám, že nejsi Čech, protože jestli jo, tak snad už jsou všichni tví předci mrtví a nemusí se za tebe stydět.
Vedome lzes, nebo jsi marxista, Nemci nechteli zabit ''vsechno nearijske a nenemecke'' jak ti do hlavy tloutkli ultra-levicaci, kdyby ano, tak nepredpokladam, ze by se jejich spojenci stali Rumuni, Madari+Finove a Italove, nebo ze by nechali ve Wehrmachtu slouzit Bosnaky muslimskeho vyznani, opakujes sracky jako CT a skolni system, mimochodem i Cesi slouzili u Wehrmachtu, muj pradeda slouzil az do konce valky 🙂
To se máš čím chlubit. Počáteční myšlenka nácků byla možná fajn, ale zvrhlo se to ve vyhlazování národů a jestli tohle chceš popírat, tak jsi asi piča.
Pocatecni myslenka ? Cetl jsi nekdy vubec druhou verzi Mein Kampfu kde popisuje prave ''pocatecni myslenku'' ? Nevim co oznacujes tim slovem ''fajn'', idea byla vzdycky stejna kek
Dobry napad,at je ti zeme tezka ty vemeno.
To je vsechno co mi k tomu napises ty obrazku?
Jak to teda ty chytroline zredukovali?Kdyz je tu cikanu,zidu atd porad vic nez nas?I ted po ty tvoji redukci zid "vladne"svetu,tak kde je ta tvoje redukce ty inzenyre?..Urcite bude tva odpoved takova ze ji oba dva pochopime.
Ty ses úplně marnej hochu. Na tebe škoda slov. Když to zjednoduším, tak stačí jedna, dvě generace žijící v blahobytu a z minority se může stát téměř majorita. Pro tebe to jsou ale asi cizí slova a dost možná to pochopit ani nechceš. Romové se dneska vesele přemnožují zejména zásluhou EU, kterou ovládají stejně ti tví vykurvení pohrobci nácků..

Zobrazit celou diskuzi