KuNDRy #4

22. října
7.2 /10

košík

Zhlédnuto: 50 711x Hodnocení: 7.2/10 Komentářů: 50 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , selfie , krása , self-shot , amatérka , modelka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
FluNDRy
Hm kameňák lhal .. "takový holky šukaj jedničkáři" ... no pokud jste sociopati co žijí na úkor jiných, podnikatelé co podvádí a kradou kde se dá a tak máte i prostředky na takové coury které vás "povozí i bez lístku" jen svými fotkami. Chytrý člověk to prokoukne (co se nabízí) a byla by to zbytečná a drahá investice ,protože píču má každá. (pokud někdo nepochopil když tak lacino nabízíš kůži nemáš nic lepšího k nabídnutí)
Takovych znam az az, pracuji bud v obchodech s hadrama nebo vubec, aktivni na instagramu a v postylce ale neuvari to ani hovno.
U některých se člověk diví, že může bejt někdo buzerant a pak jsou takový kde je to lepší.
39... Není to Nikča?
Jo je to nikola ostradežská tu jsem píchal před 3 lety a byla jak medviídek pů a pak z ni vyšel v orgasmu pěknej voěen gůůůů pěkně zaperlila kráska.Doporučuji švinu
42 je dobrá svině! Od tý bych si nechal hned seřezat a i zmrdat!
https://www.instagram.com/niecewaidhofer/
Super, podíváš se, řekneš že by to šlo dodiry, ale doma je mít opravdu nechceš, alespoň ne většinu z nich. Doma ti říká jak tě miluje a pak na instagram sere tyhle fotky..
Pak, že bůh neexituje, to víš, že jo... haf haaf 10/10
Šukal bych je do rozedření předkožky na prach.
Na snímku č. 77 je dobrý maso. Jako to na tom talíři. To bych si dal. Na tom bych si určitě smlsnul. Vlastně tady slintam nad všema. Asi i pohonim.