Kozplayerka Hana Bunny

24. července

29letá americká cosplay modelka asijského původu Hana Bunny. Narodila se 20.listopadu 1990 v Ho Či Minově městě jako Hana Dinh.  Momentálně žije v Severní Karolíně. 

https://www.instagram.com/hana.bunny_bunny/

https://www.facebook.com/omgitshana/

https://www.twitter.com/squishubunny

https://www.patreon.com/hanabunny

6.4 /10

košík

Zhlédnuto: 34 603x Hodnocení: 6.4/10 Komentářů: 64 Kategorie: galerie

Značky: sexy , usa , kozy , selfie , tělo , self-shot , asiatka , vietnam , modelka , velká prsa , přírodní prsa , kostým , asie , cosplay

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kde má bradavky? Minimálně na 48 musí jít vidět. 😞
máš je treba na #53
Jžš to je nuda...
A jsou právé, nebo přifouklé? Je tu nějaká buchta co se v tom vyzná?
Hezounká, velice silná ve vnadách, působí mile a sladce. Pro mě jediný problém, je Asiatka...
Šovinista?
Dokud nezčerná, tak by mě to vůbec nevadilo.
Ani šovinista, ani rasista. Byl jsem v Jižní Koreji a v Japonsku. Asiatky voní (přirozený tělesný pach) jinak a přes to se "nedostanu".
Pak tomu rozumim, my jim zřejmě taky nevonime 🙂
Já si myslím, že to tak to nastavila Příroda, abychom se nemísili, protože mísení ras není dobře.Názory o obohacení genové výbavy mísením ras kategoricky odmítám. Já chci mít bílé děti s geny bělochů. Shodně to řekl v jedné tevizní debatě i Muhamad Ali, tedy že on chce mít Černé děti s geny Černochů.
A tak to má být. Když vidím sebekrásnší Černošku nebo Asiatku, tak z toho mám jen estetický dojem, ne sexuální, Stejně jako když se dívám na vrcholky Alp nebo na nový model MB S-Klasse.
No aspoň pro mě zbyde víc takových pěkných bab.Ani by mi nevadila černoška nebo indka ale musí trochu vypadat sexy.Jediný co tak bych asi nedal rómku to by musela bejt sakra krásná abych to překousnul , že je romka.
Myslím si, že u tebe asi jde o sexuální touhu, ale větší roli hraje zvědavost. Měl bys s nimi sex, ale dovedl bys s nimi trvale žít a mít s nimi děti? Ono je také rozdíl fotografie a realita. Nemyslím si, že by ti feromony Černošky, Asiatky nebo Indky byly příjemné. Jeden "zkušený" kámoš nazývá sex s těmito ženami jako "špinavý šuk" a je to tak na jednu noc.
Dvě asiatky chodili se mnou na střední a neměl jsem s nima žádnej problém naopak.Navíc tyhle tři rasy jsou skromné oproti češkám.Chodil jsem s 18letou češkou měla asi 90kg a voněla.Krátkodobě jsem byl s hubenou 24letou češkou a ta mi nevoněla.Pokuď jde o trvalé žití mě by to nevadilo ale jedině v čechách.Rozhodně bych se nestěhoval do ciziny.Dostkrát jsem si psal s cizinkama a nebyl vůbec problém diskutovat převážně v AJ ale umím i NJ.
1. Naprostý souhlas, pokud jde charakterové vlastnosti Asiatek. V tomto ohledu bychom se o tyto jejich geny mohli obohatit. 2.K tvým přítelkyním. To bylo působení feromonů. Zrakovým vjemem si vybíráš kočandu fyzicky přitažlivou(míra její přitažlivost je vnější signalizace její schopnosti porodit zdravého potomka).
Abys měl s kočandou zdravé potomky, musíte mít i stejnou "chemii".To pozná mozek podle vyzařovaných feromonů. Určitě se ti stalo, že jsi někde byl, načež vešla zcela neznámá kočanda a mimořádně tě zaujala. Mozek ji vyhodnotil jako tu správnou pro tebe. 3. Pozor na vztahy na dálku. Psychologové je nedoporučují. 4.Oceňuji, že ovládáš 2 cizí jazyky!👍
doprdele co je to tady za debatu 😃
Rozhodne zaujímavé názory, napísané slušne a stručne 🙂
ano a to je prave na tomhle webu dost zvlastni 🙂
Zdravím🍻
Věřím, že u Tebe vše v pořádku! 👍Kreslíš komiksy 💵, děti se dobře učí 🎈a manželka je na Tebe hodná💕.😉
Hej, hej a je to beloška 😝. Dúfam, že u vás tiež všetko OK.
vaši byli sourozenci co
lepší jak rádoby nějaká modelaka
Hmmmm... jednu noc prosím 😘
Beztak má zarostlou piču a při mrdačce piští, jak prase napíchlý na vidle...
Konečně by sis myslel, že máš velký péro 😃
Na to je lepší baba s malejma rukama, než upištěná koza róza 😂
S bobříkem to není jisté, i mladé šikmajdy (s výjimkou Japek) se už vyholují. Ale to pištění při přírazech a kvičení při orgasmech potvrzuji.
Dobrý duc partie.
Nahnaly bych ty cosplayerky do Mišelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský!
Nevím no, mě se tady ta odrůda (Korejky) moc nelíbí.
spis odzruda..
Zopakuj si zeměpis, odkdy je Ho Či Minovo město v Koreji? Jje to Vietnamka.
Teď jsem si to zopakoval, ze-mě-pis a nic.