Kolodržkopád #23

09. srpna

Polsko. Holandský závodník Fabio Jakobsen a jeho ošklivá nehoda na závodech Tour de Poland 2020. 23letý závodník narazil do boční překážky a utrpěl vážná zranění hlavy.

6.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 15 786x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 57 Kategorie: sport

Značky: zranění , diváci , hlava , polsko , závod , závodník , cyklistika

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Já vás přece neponížil. Cílil jsem na tebe, protože jsi takovej......jak to říct.....nevychovanej a nedomrdlej. Proto se o váš národ bojím.
Dostal nějaký umístění? Přes cíl se přece dostal. Jinak přepážky typická polská kvalita. Snad bude v pořádku.
Jakobsen dostal jenom pokutu za předjíždění z prava. 😃
Uznali mu první místo, a toho, kterej ho natlačil na to zábradlí, diskvalifikovali
Tohle je minimálně na zákaz závodění, spíš na stíhání za pokus o těžké ublížení na zdraví
no jo Polská kvalita se znovu ukázala jako v mnoha dalších odvětvích
Chces-li poznat co je dřina kup si kolo Ukrajina.
Jak to souvisí s tímto videem?
  • Yura
  • 09.08.2020 14:06
Omyl. S lepsim kolem dres stejne nebo vic. Jen jedes 3x ryhleji a dojedes mnohem dal.. 😉
takže na ujetí stejné vzdálenosti se nadřeš míň když s lepší kolem dojedeš dál
a jak dopadl fotograf nikoho nezajima? jenom nejaka priteplena pumpickarka mrdka?
Zkus najít informace o události jinde než NDR.
Nachtrag kdys byl naposledy venku s kámošema? Nebo za "kámoškou" ?
Ale dobře ho ten ve žlutém trikotu vytlačil.
je to jako na lyžích, jak by za to mohl někdo, kdo nemá oči v zadku? musel předpokládat, že to bude riskantní přejdíždění před cílem, kdy všichni finišují.
Jak na lyžích? Další chytrák, nějak na Vás teď nemám náladu kokůtci.. moc dobře věděl že tam je ty "oči i v zadu" KURVA KOKOTI POUSTE SE MI PRO JEDNOU NAPSAT NĚCO CO NENÍ ÚPLNÁ PIČOVINA MIMO REALITU.
Pořádně trollit se musí umět.
ty se snažíš bejt chytrej co sem te zaznamenal tak se tady najednou neschovavej za trolling ty decko zamrzlé.
Pořád nemáš moc náladu, co? Klidně si svoji flustraci na mě vybij, já jsem vyrovnaný člověk. Zvládnu to.
o tve flustraci bude sepsán prokotol
Ano pane Babiši, založte si na mne složku.
Bolo to husté. Mal som tú česť vidieť to naživo
Si viděl naživo tu svojí tkaničku ráno nad hajzlem.
On to písal ešte zo 4-hviezdičkového hotela zatiaľ čo ty z fabriky ty žebrák český.
Tak co lezeš na Český web, když Čechy nesnášíš? To je logika, kurva do píči!!!
Kde som Ty jebinko napísal ze neznášam čechov Ty primitív dementný ? Čechov mám rád, mám dokonca kolegov čechov, ale to sú narozdiel od Teba a Tvojho kunčafta dennitscha, ktorému tu akurát tak lezieš do prdele perfektní a nekonfliktní ľudia Ty bulo.
Ty vado. Až to vám slovákům jednou dojde, tak bude pozdě. Možná už pozdě je. Ty osobně přiléváš do toho vašeho kotle marnosti měrou vrchovatou. Jednou budete přemejšlet, jak tu marnost vrátit zpátky, ale to už vás nebude mít nikdo rád. JE MI VÁS DOCELA LÍTO.
Nehraj to tu na teraz city. Aj tak je každému jasné, že si úbožiak, ktorý v živote nič nedokázal, tak si tu honí svoje ego tým, že niekoho (slovákov extra) ponižuje a zosmiešňuje. A predne pre to si sám na smiech debilko.
Ty vole, trošičku si protiřečíš... Jestli takhle mluvíš s tvými rádoby českými kamarády, tak to se divim, že ti nenakopou do prdele, kokote jeden vypíčenej! Trapný alibistický kecy! Spíš to vidím na maďary... Ty musíš bejt hodně nešťastnej Slovák. A to jsem nevěřil, že nás nesnášíte, kurva do píči!
Ja takto s mojimi KOLEGAMI (nepísal som kamarádama), nehovorím. Neviem z čoho si to vyčítal. Vlastne viem... Napíšem to ešte raz, naposledy a tak aby si tomu pochopil ty kokot jeden prijebaný: máš v hlave nasraté a mal by si držať piču a starať sa o seba lebo očividne si nič nepochopil.
Si tupý, zadubený a prekrúcaš tu piate cez deviate.Takže keď sa tu bude nejaký čech obúvať do mojich krajanov Slovákov, tak mu vždy pripomeniem, že je z rovnakej zeme ako on, tak nech drží piču.
A už Ti nič iné nenapíšem, stačí keď si pozrieš úplne 1. komentár a za ním hneď 2. komentár a ak Ti to ani potom nedocvakne, tak si doslova a do písmena nielen rozkošný ale aj mentálny invalida. Nech sa Ti darí a spamätaj sa prosím Ťa !!!
Spal jsi vůbec?
Měli mít elektrokola jako Jágr a nemuseli šlapat jak magoři.
Jenže on jim někdo zatajil, že něco takovýho existuje
To jsem zvědavý co pořadatelé vymyslí příště místo žebříků na trati, třeba železniční koleje pod úhlem 45 stupnů polité vodou by mohly závod divácky zatraktivnit.
asi mu ten druhy trosku pomohol... https://www.youtube.com/watch?v=OMobj6UZpso
Víc infa k tomu na internetu není? Spadl a utrpěl zranění, hmm, to bych nepoznal
ma vybitych vela zubov, prasknutu lebku a viacere poranenia hlavy. po pade musel byt ozivovany, v nemocnici prekonal 5 hodinovu operaciu a je v stabilizovanom stave. lekari bojovali o jeho zivot. bohuzial za jeho pad je zodpovedny Dylan Groenewegen ktory nedodrzal pravidlo nekrizenia stopy pri spurte a vytlacil Jacobsena na bariery. Dylan Groenewegen bol diskvalifikovaý a vitazstvo prisudili prave Fabio Jakobsenovi.
Na pádu sice nese podíl Dylan, ale zranění mají na triku pořadatelé, být tam kvalitní mantinely tak si akorát odřel kolena. Si nedovedu představit, že by tahle banda stavila mantinely třeba na hokeji.