Jediné upkicky v UFC

30. března

V historii MMA zápasů pořádaných organizací UFC se pouze 2x stalo, že byl soupeř oficiálně ukončen tzv. upkickem. Loni v říjnu to dokázal Nico Price, který takto knockoutoval Jamese Vicka (UFC Fight Night 161). Úplně poprvé se tak stalo v červnu 2006, kdy Jonathan Fitch upkickem ukončil zápas s Thiagem Alvesem (UFC Fight Night 5). 

6.9 /10

košík

Zhlédnuto: 25 652x Hodnocení: 6.9/10 Komentářů: 46 Kategorie: sport

Značky: fightclub , k.o. , knockout , mma , zápasník , klec , ufc , kopačka , bojovník , smíšená bojová umění

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Mě trochu vadí, že většina těch zápasů vypadá jak kopulace 😂
Jj jiujitsu a kazdej ti rekne ze tento styl boje vyhrava nejvíc zapasů. Me se to taky nelibi. Vali se po sobe jak buzny.
To byl dobrej uzemňovák a přitom horním kopem asi byl dobře rozpoloženej nabral síly v leže a soupeř to nečekal.Na vojně jsem zažil kluka z jiný roty mučka se jmenoval uměl taikwondo a jiu ju tsu a pak judo a karate a ten byl ohebnej jak paragraf.Nikdo si na něj netroufnul.Měl paradní trojuhelníkový profil trupu.Rozhodně respekt!Měli z něj strach i gumy!!!
!
Niko Price za to ještě dostal bonus 50.000,- USD.
Já nevím, box ještě dokážu pochopit, i když z něj pak do důchodu odchází vařený zeleniny, ale to MMA je většinou o tom, že se snaží soupeře položit, pokud se nerozstřelí v první minutě a pak se po sobě válí...na to bych dobrovolně opravdu nešel...
vopice
To křupnutí. 😃 Pro ty co tenhle "sport" hejtí. Oni si tam jdou dobrovolně rozbít huby. Bejvalej spolužák z vejšky (červenej diplom na ČVUT - takže žádnej debil) tohle dělal ve svym volnym čase. Když jsem se ho ptal proč, odpověděl, že by se jinak chodil rvát do hospod a klubů, jelikož se potřebuje vybít.
Což ovšem potvrzuje, že člověk sice může být chytrý na učení, ale taková ta základní normální inteligence mu chybí...proto jsou většinou lidi s titulem kreténi a jelikož s lidma pracuju celej život, tak s tím zkušenost mám...opravdu by mě nenapadlo, jít se rvát do hospody, ptž se potřebuju vybít...co třeba si koupit pytel nebo jít do posilky, krom jiných aktivit, u kterých se dá vybít, aniž by člověk ubližoval druhým?
No a přesně pro to normální člověk tento sport nemá rád. Protože ho dělají borci s mentálním problémem, co by se jinak prali (a mnohdy i tak perou) venku. Aby si něco dokazovali. Malý péro, latentní homosexualita, prcal je strejda, spolužáci se jim posmívali, nikdo s nimi nekamarádí, ...
Taková ta "základní normální inteligence" chybí vám oboum, protože generalizujte lidi na základě vlastních dojmů z omezených zkušeností.
Tak prvotně mé omezené zkušenosti jsou celoživotní, ve většině případů je člověk s titulem dement, ptž si myslí, že když má titul, tak má větší privilegia...kdyby to tak ten člověk nebral, tak nemá potřebu se při sebemenší příležitosti tím titulem vychloubat...věc druhá, reagoval jsem na komentář, který přímo potvrdil, že to dělá, aby nemusel mlátit lidi v hospodě...takže buď jsi omezený nebo neumíš číst mezi řádky...
Jako moc pěkný,ale já bych třeba tenhle úder(kop) v MMA zakázal,v čem je to jiný,než když se borec rozběhne a dá ti bodlo do hlavy jako je to povolený v RIZINU?
nic to nemeni na tom ze je to sport pre vygumovane hlavy
Je vidět, že o tom víš úplný hovno.
Možná ten sport taky provozuje.
Díky, mám aspoň inspiraci co dál trénovat. Teď jak jsem pořád doma tak můžu pilovat techniku. nikdo si nebude dovolovat na mě a mojí rodinu!
uf, to jsem si oddechl ze jsi v poradku
upkick, to znělo jako název techniky, ale je vidět že ty dva kopy byly hodně jiné, nakonec jsme se dozvěděli, že to teda znamená v podstatě: leží na zádech a kope nožičkama
.. upkick z leže na břichu by vlastně taky šel