Holky v plavkách #10

06. září
7.7 /10

košík

Zhlédnuto: 31 416x Hodnocení: 7.7/10 Komentářů: 43 Kategorie: galerie

Značky: sexy , kozy , holky , tělo , prdelka , zadek , pláž , modelka , bazén , léto , bikiny , plavky

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
36. nemusí mít velké kozy, ani dokonalou prdel. Ten krk bych ale pomazlil 🙂
Teď jsem se zamyslel.... Kolik pak z nich je asi doktorek, právniček, učitelek nebo vědkyň? Nebo kolik z nich jen pracuje.😉
Slušnej výběr a teď bez ještě plavek.
muzou vypadat sebelip, ale kdyz si tejden neumejou kundu tak smrdej vsechny tak, ze by se clovek zeblil
samý křivý držky
hned ta první "normální" "tlustá" #4 vpravo mě docela rozrajcovala.
Půlka fotek prdele jak z Deníku Ferdy Mravence...
Standartní velmi rozšířený druh krátkonožky prdelaté.
  • Sker
  • 07.09.2020 10:18
a to náš čekaji zasraný kabáty a bundy .... LETO BACK !
Několik námětů na zimu: společné saunování, naturistické párty v akvaparcích. Osobně upřednostňuji společné saunování v zamluvenou večerní dobu pro omezenou uzavřenou společnost cca 20 - 30 lidí, kupodivu chodí dost holky 19 - 30, často kámošky ve dvou až skupině, zaberou i třetinu osazenstva. Vstup pouze pro páry nebo samotné ženy, já si s sebou vždy nějakou kámošku či známou seženu.
Trvá to tak 3 hoďky, zpočátku všichni decenťáci v prostěradlech, ale na doplnění tekutin se podává pivo, vinný střik ze sodovky a podobné nápoje, takže po polovině akce už mají některé naváto a chodí nahé úplně všude, ke konci už každý na nějaké zahalování dlabe. Klidně si tak ke mně přisedne cizí holka pokecat, sedí nahá obkročmo na lavici a nic neřeší 8-)))
A co z toho jako? Jit podrazdenej dom, ze jsem sedel vedle nahych buchet a zadnou neomrdal? Kdyby se tam mrdalo tak parada, ale takhle.. Nechapu co z toho mate. Okukovat holky. Nechapu proste. Kdyz to nemuzu mrdat, tak se na to nechcu ani divat. Zbytecne se drazdit..
Šukat v sauně je pochopitelně o infarkt i u zdravého. Můžeš se o něco pokusit ve sprchách nebo v odpočívárně, ale všude jsou lidi a ne každému se to bude líbit, takže jedině něco menšího někde stranou, nenápadná kuřba či prstění. Ale pokračování po sauně je čistě na tobě, jestli si něco ulovíš domů na večer nebo budeš jen za honiče.
tvl kde ? celý léto u vody potkávám jen tlustý machny 60 +
Hejblo mi to mrnílkem,ale něco z hambapláží by nebylo? 😃