Holky na hajzlu

29. dubna

Dvě děvčata byly natočené na hajzlu v hudebním klubu, kde si udělají svojí soukromou party..

8.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 62 817x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 69 Kategorie: porno

Značky: kozy , prdelka , nahota , klub , překvapení , pusa , lízání , záchod , nachytávka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jsem myslel, že takhle na tvrdaka si to spolu rozdavaj jen mařky v péčku a ono ne
Když jsem byl na koleji, přítelkyně měla jako spolubydlící vedle v místnosti dvě lesby. V noci se občas odtamtud ozývaly fakt brutální zvuky, nedejbože když si tam ještě přizvaly kámošku do trojky. Některý holky se s tím prostě neserou a maj to rády natvrdo 🙂
a proto tak rád jezdím do Brazílie
Cikanky?
holky pekny, ale sjety. Nesnasím fetky. Je to generace k nicemu. Jen se bavi a tezi z druhych, nic neprodukuji.
Produkují, třeba tohle super video 😄
ale doma bys to mit nechtel, že..
vidim to kolem sebe, maji kolem triceti let, nikdo z nich nedela, jen se to schazi a dela bordel. Zivotnost tak max do 40-50 let. Zadne rodiny, jen chlast a drogy. Mit takove decko, tak jde na leceni a kdyz by neslo, slo by z domu.
  • Yura
  • 29.04.2018 21:19
"nic neprodukujou". To ale nejsou jen fetaci. To je i velkep rocento kravataku, kteri jen okradaji nebo otravuji lidi.. To je u me daleko vetsi spodina nez takova fetka.. Jak se sebou muze nekdo zit, kdyz ne jenom ze nic neprodukuje, ale jeste treba oblbuje duchodce a prodava jim predrazene harampadi apod.. Proste bezpaterni krysy..
To je ale půlka lidí a někdy i více. Si vem fabriku, 400 lidí, 150 dělníků a zbytek administrativa, hnus tohle.
A já to zas vidim přesně naopak. Znám tucet dobrej pracovitejch lidí, co v životě stihli desetkrát tolik co ty a místo toho, aby se v pátek zežrali jako prasata, až z toho budou blít do škarpy a pak se servou jako koně s nějakym podobně vožralim a maj voplzlý řeči na holky kolem, tak si raději daj půlku koule, v klidu si zatancujou, pokecaj s kámošema okolo a pak doma voprcaj svý manželky a přítelkyně. Hlavně vypadají daleko civilizovaněji, než zežralý prasata.
a to jako za zaklade tohohle videa dokazes urcit, jestli makaji, atp: Tak to ja si na zaklade tvyho komentare myslim, ze jsi vozraleckej kreten, co toho krome exrementu taky moc nevyprodokuje, nebot jee to vylizany hovado
Vole... sjetý mařky šukaj takovým stylem, že bys na to vzpomínal ještě v důchodu 😉
  • Zeck
  • 29.04.2018 15:54
Přiznat mi moje holka, že mě podvedla s kamarádkou, když šly pařit. Řeknu jí to pouze jednou a naposledy: "Máš to doufám natočený????!!!!".
doufám že si děláš prdel. todle sem si taky myslel, dnes bych si dal facku jakej sem byl nedospelej píčus. dneska mi čubka říct neco o právech homosexualu tak jí udělám table flip
Takže ti holka už jednou řekla, že tě podvedla s homosexuálem a aby to vypadalo autenticky, tak ti začala dávat přednášku o jejich právech? To ale byla chytrá potvůrka. No, chlap, kterému se nepostaví z potenciálního lesbického sexu jeho přítelkyně s "kámoškou" je prostě gay, nebo majetnický žárlivý idiot.
  • kien
  • 29.04.2018 15:03
Nahodou moc hezky. Potvurky jedny. Chlapi na ne s kvetinou a ony pritom pruplesk zprava, zleva....
je to kus od kusu 😄
No jo, postavil sa mi
Jj, dal bych si taky rict..
jak holkám chutná prochcaná kunda !
tak kunda narozdil od gambace chutna jak chcanky jen prvnich 5 vterin..
Pak se stane co, vždycky omdlíš?
líp než tvůj pochcanej čurák
pak tam nemají bejt fronty
Tak ty babské fronty nakonec nejsou na chcaní, ale na lízání!
fetky zkurveny...