Holčička zasažená proudem

10. června

7.června 2020, Hanoj, VIETNAM: 4letá holčina dostala zásah elektrickým proudem, když se držela kabelu a zároveň se chytila kovového sloupu. Koštětem ji uvolnila těhotná žena, která zametala dvůr. Holčička byla údajně zachráněna a utrpěla pouze popáleniny na levé ruce. 

8.0 /10

košík

Zhlédnuto: 18 758x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 44 Kategorie: video

Značky: zásah , nebezpečí , zranění , cctv , asiatka , elektřina , popáleniny , pomoc , vietnam , záchrana , dítě , sloup , asie , elektrické vedení , kov , kabel , drama , železo , hanoj

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To je tak, když místo evoluce dáte rákosníkům rovnou moderní výdobytky, které moc nechápou a navíc ta modernizace života je prasácky odfláknutá.
Kdyby tam nebyl ten kruh tak nevím kam se mám koukat....
To chtělo polít kýblem vody...
Vietnamci mi vždycky přišli vodiví
Mely chcipnout obe - vietnamcu mame uz dost!!!
Jednou vyrosteš a třeba i nějakým omylem budeš mít děti. Potom pochopíš jestli nejsi úplný idiot. Děti nejsou ti praví, kterým by se měly dít podobné věci. Ať jsou odkudkoliv, v tomhle věku jsou ještě čisté duše a takové věci by se jim kurva prostě stávat neměly.
Tebe taky měla raději máma spolknout, dementů už máme dost.
já rači píšu "měl tě fotr stříknout do kopřiv" ale taky to máš dobré 😃
Teď už je pozdě, takže jedině ho vrátit matce zpět do píči a nechat fotrem přemrdat.
Cobra Stretch... Popaleniny mela vedle zastavenyho srdce urcite taky... chudak...
Gymnastika nebo balet pro.i bude jasná volba .
Na to se tezko diva....Tvl a jako naka zabezpeceni? Nebo si tam kazdej muze chodit sahnout for free? Jo sorry asie...tk to jo.
tak to čekáš vietnam je v prdeli světa, ovládli to tam komáři a amíci to naneštěstí nedokázali osvobodit od toho moru tak jsou v prdeli nejspíše na vždy.
Jako otce stejně staré dcery je mi z takových videí na nic. Fuj tajks.
Hele, ty vyprcanej tatinku, nedelej tady haury, ty kundo. Jenom proto, protoze ses jednou vycak dodiri nam tady nebudes diktovat co je moralka a odpovednost, ty trubce!!!
Ty jednopichu!!!!!
Zato ty se za svuj cely ubohy život vycakaš max do kapesniku,gratuluju...
Abys vyblil takový spříspěvek jsi evidentně ještě se ženskou nic neměl a asi si ani neumíš vyhonit, páč ti evidentně zahnilá mrdka tlačí na mozek....kundo. Hlavně si nezapomeň "olikovat" ty bezcenné hovna cos napsal.
A vůbec, kdes v příspěvku došel na to, že někomu něco diktuju o morálce nebo odpovědnosti?
nedopalek _ _ _ _ _ _ _
natálka