Hidori Rose - OnlyFans ( Fotky )

28. září

Asijská teenka se zaobleným obličejem si ráda svléká části svého cosplay oblečení, aby ukázala velká přírodní prsa nebo vyholenou kundičku.

8.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 17 582x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 23 Kategorie: porno

Značky: sexy , amatérka , asiatka , teen , velká prsa , přírodní prsa , amatéři , cosplay , teenka , kunda , onlyfans

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Velebnosti, jdu blejt 🤮🤮🤮🤮
Latentní pedofilové nejen tady dostávají infarkt 🤣
Kdo je u tebe latentní!? 🤣🤣
Jestli je to asiatka, má přeoperované oči, aby vypadaly jak evropské, to je tam teď nejčastější operace, jako u nás kozy. Ovšem to nic nemění na tom, že za mě asiatku už nikdy, kdysi jednou stačilo, už nikdy víc a v tomto případě navíc tyhle cosplay plastové hračky neprcám.
  • NS
  • 29.09.2022 08:04
LOOOL proč šilhavou už nikdy? co se stalo?
Taky se chci zeptat, proč ne asiatku? Já mám zrovna na jednu korejku zálusk...
Důvodů je spoustu, už jen to jejich pištění, pokvikování při přirážení a vůbec jak když se šlápne myši na ocas, to se fakt nedá poslouchat. Pak určitý perfekcionismus, puntíčkářství, nedokáží se uvolnit, stále řeší, aby i to šukání bylo správně jak z učebnice. Jediné pozitivum byl naprosto luxusní jemný plyšový kožíšek, (nesmí to mít jako drátěnku) do toho zabořit nos při lízačce, to bylo boží.
Tak jsem zvědav, ale je fakt, že oni piští a řvou (nebo kvílejí) i v těch filmech, převážně hlavně korejky, to máš pravdu. Pak dám vědět až ji "otestuji" 😉
Ta má kundu jak vrata do Mordoru.
Jestli jsou tohle přírodní kozy, tak já jsem asexuál ty vole 🤣
Díky. Jsem rád, že jsem se k tomu nemusel vyjadřovat já.. 🙂
Mě se líbí hitomi tanaka má přírodní mega kozy vel J a asiatka to je je z tokia.Tahle tady ta má silikony a vypadá vůbec nějak mixle.
Konečně, co ma pěknou kundu a hlavne nemá černý anál jak ostatní čubky. Nesnáším, kdyz ženská na tebe vystrčí prdel a má černou díru do prdele. To uz je po chuti.
a mangoví malíři nebudou mít co žrát
Tuhle jsem sledoval ještě v začátcích na chaturbate. Slušná čůza. Asiatka to však není.