Focení s vlčákem - 40 stehů

18. ledna

ARGENTINA: Focení s německým ovčákem své kamarádky stálo 17letou Laru Sanson dvouhodinovou operaci a celkem 40 stehů na tváři a v ústech. Lara pro noviny La Nación uvedla, že neví, co starého vlčáka vyprovokovalo. Možná se dotkla jeho bolavých kyčlí nebo ho vyděsilo, když ho objala.

 

Její Twitter: https://twitter.com/LaruSanson

9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 40 317x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 88 Kategorie: galerie

Značky: zranění , útok , chyba , zvíře , focení , kousnutí , pes , teenager , německý ovčák , obličej , jížní amerika , operace , argentina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Je jasný že ho nasralo to sevření při tom obejmutí.
Vlčáka jsem měl a cvičil všechno uměl a jedinej koho v rodině nekous byl fotr. Moh mu hrabat i do žrádla, psi jsou to výborný, ale jako každé takové plemeno teda kromě pitbulů a stafordů to jsou mazlíčci prostě občas se ožene. On prostě takhle kousne a hned ho to mrzí, on to prostě udělá jako by to udělal jinému psu, ale ten uhne brání se a určitě ho nebudeš sešívat. Prostě čokl.
Vůbec to není o plemenu, ale o výchově takže pitbul může být samozřejmě taky mazlíček.
Ale piču.
No kdyť to píšu, ale v tlamě má zuby.
Čokly do kebabu. Zase jsem si kurva na botě přinesl jejich hovno do auta. Každej dement tady musí mít čokla. Smrdí a serou všude. Ale jak člověk někde rozhodí otrávený buřty, můžou se posrat až v TV Hovna.
jsi hńup
A myslíš že otrávíš jenom ty psi co štěkaj a majitelé nesbíraj? Né, ale berou to plošně, ještě maj nástrahy se žiletkami. Jinak hovno nesbírače taky nesnáším. Dobrý je mít v kapse pytlík a to hovno jim máznout na záda a říct když já ho můžu mít v autě na sedačce tak ty na zádech.
Já nikde nic nehazu. Člověk myšleno jakýkoli člověk. Ale někdy se těm blbcum ani nedivím, že to udělaji. Třeba zrovna když mi to hovno smrdí v autě.
buď rád, že to bylo "jen" psí hovno. Mně se nedavno podařilo vyšlápnout kočičí a to je neskutečný, co to je za puch a jak to nejde dolů z boty.
Já mám taky psa, ale hovna po něm sbírám poctivě a taky mě vytáčí, když ňáký našlápnu.
Možná spíš kuna
Stari vlcaci jsou nevyzpytatelny potvory, proste ho neco sralo.
u segry můžeš psovi dělat co chceš a ten se na tebe jen znuděně podívá a leží dál..
Na fotce č. 2 je jasně vidět, že ho napadla ta holka. Prostě se jen bránil.
jak vlk Karkulku piči
psa utratit, kurvu jednu
To víš.. On se jen bál, chudáček. To, co si ta kurva smí a nesmí dovolit těm čoklomrdům už léta utíká že zřetele. To je samej člen rodiny a vonbynikdynekous.. A tady to máš.
Já chápu, že pes za to technicky nemůže, protože je to o výchově a tu má na starosti majitel, ale to asi tý holce s rozkouslym ksichtem bude jedno.
Ty vole, ten by šel do klobás hajzl jeden zákeřnej. Takhle, bez jakéhokoli náznaku... A teď do mě pejskomilové pojebaní...
Psa, nebo tu kurvu?
Mladá Frankensteinová
Dobrá profilovka