Dvojčata na castingu #2

11. ledna

MAĎARSKO: 18letá česká dvojčata Zlata a Karolína alias Zee Twins na castingu u Pierra Woodmana. Holky už tady jednou byly (https://navratdoreality.cz/dvojcata-na-castingu-9408.html), ale u Pyjéra je to jiná liga. Nejprve šla jen Zlata, ale druhý den se přidala i ségra, která si původně myslela, že jde jen na rozhovor. Nakonec došlo na análek, incestní lízání a lízání Pyjérovy řitě. 

Show me your pretty prdel!

4.0 /10

košík

Zhlédnuto: 36 537x Hodnocení: 4.0/10 Komentářů: 60 Kategorie: porno

Značky: hardcore , orál , lízání , kouření , česká republika , černovláska , blbka , sestra , casting , francie , teen , češka , přírodní prsa , maďarsko , pierre woodman , malá prsa , dvojčata , skupinový sex , incest , budapešť

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
proc uz to nejde
To je týpěk do píčí, rozmrdá jim prdele, kundy, nechá si ségry vzájemně lízat kundy, potom sobě vylízat prdel a na závěr je přijde do sprchy pochcat. Takovým zmrdem se nestaneš, tím se musíš narodit. 😃
fuj tie češky su skarede jak ich prezident. uz asi 5 video a sami mimozemstan 🙈
Rodiče musej bejt hrdý až na strop, obě holky se povedly.
A já vím, že jsi ošklivý teplouš, který se nechá za eura prcat od čobolů 😆
humus
moc nadsenia z lizania sestrinej kundičky teda nepredviedla 😕
Představ si že bys musel kouřit svého bráchu ...
1:48:23 + někdo kdo by dokázal poradit jak to přesně dělat? Zkoušel jsem několiksetkrát..bylo sucho a setkalo se s odporem z druhé strany.. prý moc rychlé 😕 Dík
Tohle jsem přímo nezažil ale slušný vlhko jo. 'Záleží od holky. Můžeš narazit na mrtvolu kde je to skoro nekrofilie a pak holku co nasedne a teče jak prokopnutý trubkky.
Jaumen: holka prostě musí chtít a musí "povolit". Přes to vlak nejede... Ani nic jinýho... 😃 Prostě ji musíš přesvědčit, aby tě tam pustila. Když říká, že to nejde, tak se nedokáže uvolnit a povolit. Měl bys (ideál zezadu) přirážet po centimetrech v nějakým kloudným tempu a zároveň si s ní hrát rukou zespodu. Vyrušíš jí od toho soustředění se na nepříjemný první krok. 😃 Případně jí při lízání strkej prsty do zadku a ona si na to zvykne před samotným aktem lépe.
Ono to takhle neni vidět, ale těma prstama zajedeš zezadu za stydkou kost a tam už najdeš "g" bod, nebo prostě "to" místo. Máš ho pak mezi prstama a jakoby ho masíruješ o protitlak tý stydký kosti. Nepamatuju, že by nějaká prstestovala, ale je fakt, že jí uděláš hrozně rychle a docela z toho bolí šlachy na zápěstí. Je to jako by ses pověsil na něco za dva prostřední prsty u ruky.
Okey díky. Večer to vyzkouším a dám vědět. Tohle se chci fakt naučit. Ti týpci v těch pornech to dělají každé druhé a teče z nich jak ze staré konve. Takže to chce mít jenom praxi asi. JInak neexistuje na tenhle figl nějaké instruktážní video? Potřeboval bych přímo vidět ten pohyb konečkama prstů. Díky jestli o něčem víte.
Minule sme tu rozoberali varenie, teraz sexuálnu poradňu. Vyhlásila sa snáď nejaká súťaž na nový branding NDR? Pretože ak áno, tak rozhodne hlasujem za to spraviť tu z toho fanklub UFOporna.
Jaumen, já se to naučil podle tohodle videa někdy cca v 18, teď je mi 29 a je fakt, že to mají snad 2 ženský ze 3, jen je potřeba to dělat správně a nebát se toho a i ona se nesmí bránit 🙂 Tady je odkaz: https://www.xnxx.com/video-ff92j90/squirt_tutorial_for_beginers Někde je to i s titulkama
Přesně podle toho videa jsem se to kdysi učil taky a na 80% ženských to spolehlivě funguje.
Díky jste borci kucííí! 👍
Nestačí bohatě když se uděláš jen Ty ? Proč bys měl holce potom ještě dělat takový věci ? Ztráta času
Udělám? cože? ... já holku nakonci pochcávám
můj oblíbenej komik ralphie may tomu pohybu říkal vybírat drobáky z automatu 😃 prostě tlačíš na stěnu konečkama prstů a jezdíš po ní 😃 prostě šmátry šmátry 😃 uvidiš jak bude reagovat musiš zkouše nebat se toho a sledovat zpětnou vazbu je nejdůležitější a jak najdeš dobry místěčka tak pak to uděláš rychle jak kdybys hrál nakytaru a ta se ztoho pochčije
NASA - National Anal Sexual Association
debilni pruh pres cele video. k cemu? jen ke klikum a reklame? blokuju vetsinu reklamy u tohohle stupidniho serveru bych rad vsechnu. vykradaci gore serveru si chteji prividelat? za nic? stranky generovane robotem? naklady na domenu? cesi jsou curaci, vojebat a vojebat 2x.
nebo mi nekdo muze vysvetlit proc si narokuje odmenu za neco, co ukradl? plati za videa licencnci poplatky? vsadim ledvinu na to, ze je to supak, co krade!
Komu chceš asi platiť za videá, aké sú na tomto webe, licenčné poplatky, ty dement? Warner Bros? Alebo čakáš, že nejaký Juan Carlos z mexického kartelu ti pošle faktúrku za to, že si zhliadol jeho video rezania konkurentovej hlavy?