Davis vs. Gamboa

02. ledna

28.prosince 2019, Atlanta, USA: 25letý Američan Gervonta „Tank“ Davis (23-0-0, 22 KO) získal titul mistra světa organizace WBA v lehké váze, když porazil 38letého Kubánce Yuriorkise „El Ciclon de Guantanamo“ Gambou (30-3-0, 18 KO). 

Již ve druhém kole šel zkušený Gamboa k zemi. Následně mezi druhým a třetím kolem avizoval, že nemůže chodit. „Cítím se dobře, ale myslím si, že jsem si utrhl achilovku před prvním downem ve druhém kole. Jsem válečník, takže jsem chtěl pokračovat v boji, ale hned jsem věděl, že mi v té noze něco prasklo. Nemohl jsem pak boxovat tak, jak jsem chtěl. Říkal jsem svému rohu, že mám problém, ale chtěl jsem pokračovat.“

Gamboa se poté ocitl na zemi ještě dvakrát. Nejprve v kole číslo osm a následně v posledním dějství, kde duel nakonec zkušeně ukončil ringový sudí Jack Reiss. 

4.9 /10

košík

Zhlédnuto: 14 513x Hodnocení: 4.9/10 Komentářů: 19 Kategorie: sport

Značky: usa , fightclub , boxer , box , atlanta , ring , mistr , kuba , lehká váha

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Dony
  • 24.01.2020 14:03
😗
Užiteční by byli kdyby sbírali banány, bavlnu a nesrali se mezi lidi
Ty bud uzitecny nam a radeji se odhlas.
davis je strašné hovado.Téměř liliput,60 kilo i s postelí,ale bomby neskutečné,snad klapne zápas s Lomachenkem.Brutální síla a dravost vs. technika a rychlost.
Jdete do pici s takovym videem, samy nasili
zpocený svalovci v trenkách do sebe bušej a místnímu hlavnímu homokládovi to stejně není dost dobrý 😂
preto že nebušej do neho je nasranej!
Jo a v sestřihu vidět jak dostává zespoda hákem na bradu 4x za sebou a stejně se nekreje to asi nebude achylovou patou a navíc chodí normálně.Opičky.
AchYlovou urcite ne
jinak nevim kdo to te cerne drzce poradil ale kdyby mu rupla slacha tak muze byt borec jakej chce ale bylo by mu to hovno platny a na tu nohu uz by se proste nepostavil
Fofr neuvěřitelnej! Kubánec očividně netuší jaký má význam achilovka při chůzi a že s utrženou mu je vůle na hovno, krok prostě neudělá.
Vyšľaháme si celé vajíčka s cukrom. Pomaly prilievame mlieko, potom olej, na záver pridáme múku s práškom do pečiva. Polovicu cesta si vylejeme do vymastenej a hrubou múkou vysypanej bábovkovej formy 🤣 aj recept na babovku je zabavnejsi jak 🐵🐵
Olejová bábovka je fajn, ale ani zďaleka nemá jemnosťou na klasickú bábovku s pridaným pohárom mlieka. A ja osobne odporúčam pridať vždy aj balíček vanilkového cukru. Trochu pridá na chuti, ale rozhodne nie je nejak extrémne výrazný.
Ó Bóže mój, ten recept musím hneď zkúsiť.
NDR - Nejlepší Domácí Recepty 👨‍🍳
Tak a? To, že po večeroch pozerávam mexické a brazílske popravy drogových kartelov neznamená, že nemôžem variť, či piecť 😃 😃 😃
Čím si tento zapomenutelný zápas zasloužil zdejší zveřejnění?
Tím, že si týpek nestrhl cedulku z kšiltovky
Tvl a vidíš cenu? Asi jí musí vrátit.