David Těšínský - Ukrajinští vrazi

19. června

UKRAJINA: Doživotně odsouzení vrazi (vražedkyně) v neblaze proslulé věznici v Charkově. Snímky pořídil český fotograf David Těšínský (30 let), který vězně navštívil společně s novinářem Oleksiyem-Nestorem Naumenkem.

 

David Těšínský vystavoval své fotky po celé Evropě a USA, zveřejněny byly i v The Guardian, VANITY FAIR, VICE, The Huffington Post, Spiegel nebo Le Monde. Také získal ocenění v několika světových foto soutěžích, např. Sony World Awards nebo PDN Storytellers, nominován byl na World Press Photo a 6x na Czech Press Photo.

Až do 5.7.2020 probíhá v chebské Galerii 4 výstava jeho fotografií "Fotka jako zbraň, fotka jako lék". 

 

www.tesinskyphoto.com

www.facebook.com/DavidTesinskyOfficial/

https://www.instagram.com/tesinskydavid/

 

(Jsem s Davidem domluven na spolupráci, takže v případě, že se vám jeho práce bude líbit, budou následovat další galerie.) 

7.3 /10

košík

Zhlédnuto: 29 504x Hodnocení: 7.3/10 Komentářů: 58 Kategorie: galerie

Značky: zloděj , vrah , česká republika , fotograf , trestanec , vězení , ukrajina , fotografie , sériový vrah , vězeň , evropa , zločinec , charkov , david těšínský

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Č.8 Volodymirovi to kouká z očí. Takhle si představuju pohled vraha.
A cislo 12 mel zase hodne dobre vybavenej sklep. 😁
Všechno masakr výrazy. Třeba #10, takhle kdyby mě někdo podobný večer oslovil jestli nemám zapalovač 😃
ale prd, má brejle to je hned vidět že není žádný tupé hovado a jel ve financích 🧐
By mě zajímalo info o tý bábě, která zabila nejvíc lidí.
Máš ho tam - zabila nejvíc lidí a je tam na doživotí.
Třeba takovej policajt nebo člen armády je v podstatě legální vrah. Skutek stejný (vražda člověka) , jeden zabije člověka pro peníze, druhý na rozkaz a jen na základě důvodu zabití se rozhodne jestli půjde sedět nebo ne.
Vypadáš mrtvej, zdá se, že tomu rozumíš.
Jestli nerozumíš tomuhle, tak by mě zajímalo co všechno dalšího nechápeš. Umíš používat třeba telefon?
To je stejný, jako srovnávat zastřelení medvěda, kterej se volně prochází přírodou, a zastřelení medvěda, kterej je v plným běhu někoho sežrat. Jde přece o ten důvod. Voják nebo policajt zastřelí zmrda, kterej by jinak zabil jiný nevinný lidi. Tyhle kundy zabíjeli pro vlastní prospěch/potěšení. Fakt nevím, jestli jsi takovej asociál a myslíš to vážně, nebo jenom trollíš...
Jestli vážně nebo trollí...? Hlavně je to pičus...
Když se nad tím člověk zamyslí tak je to stejně nefér. Když v přírodě lev zabije zebru, tak lva nikdo za vraždu nezavře. Prostě zákon přírody, takhle někoho zavřou na doživotí a celej život je někde v cele.
Kdyby se všemu nechal volnej průběh, tak si nemyslím, že by se všichni navzájem pozabíjeli, jen "silnější vyhrává".
A myslíte, že ty ženský tam mrdaj se strážnýma, nebo do konce života jen dlachní?
na druhou stranu, lev ani zebra nemelou píčoviny.
Ale lev zebru sežere. Kdyby tihle svoje oběti sežrali... No dobře, tak by si poseděli ještě dýl, vlastně nevim, proč na tebe vůbec reaguju...
Dyt u lidí je to také "silnější vyhrává" - silnější nebo větší zmrd zabije slabšího, a silnější většina nebo větší zmrd tě pošle do basy nebo popraví. Zákon silnějšího.
Tak ve věznicích mají někde i mrdací navštěvy nevím teda jestli i vrazi asi jak kde. A v nějakých prdelích světa si zamrdaj i dozorci, čím větší civilizace tím se to víc hlídá.
..a ve sprchách si zamrdáš, když ti spadne mýdlo je to raz dva..