Bití manželky dřevěnou tyčí

20. května

18. Května 2022, Egypt: 37letá Mary Magdyová byla násilně napadena svým manželem, který ji dřevěnou tyčí bil do těla a hlavy.

 

Žena zjistila, že její manžel je závislý na drogách, ale když byly opakované pokusy přimět ho aby s drogami přestal neúspěšné, dala ho dokonce na léčbu na soukromé kliniky, uvedla.

 

Mary dodala, že její manžel měl neustále špatnou náladu a že ji bezdůvodně brutálně bil. Podle Marie její manžel také dostával záchvaty po dávkách drog a napadal své dcery ( 11, 13 a 17 let ) když spí. Marie uvedla že je dokonce sexuálně obtěžoval.

 

Taky poukázala na to, že podala několik oznámení na policejní stanici, ale ti situaci ignorovali. Po posledním útoku se však žena rozhodla podat stížnost na policejní stanici a trvala na tom, že se nevzdá, dokud neuvidí svého manžela v cele.

 

Mary ve svých prohlášeních uvedla, že čeká, až ji a její dcery od svého manžela zachrání. Požaduje jeho okamžité zatčení a zajištění bydlení pro ni a její dcery.

 

Na sociálních sítích se objevila silná podpora pro Mary a její děti, která vytváří tlak na patřičné úřady na jejich záchranu.

3.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 515x Hodnocení: 3.0/10 Komentářů: 6 Kategorie: video

Značky: napadení , agrese , drogy , agresivita , agresor , pedofil , pedofilie , násilí , bití , dřevěná hole , ublížení na zdraví , dřevěná tyč , sexuální obtěžování

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ja uz myslel, že byl chleba k večeři 😆

Zobrazit celou diskuzi