Baykar Bayraktar TB2 v akci

11. března

Ukrajina: Zneškodnění ruského protiletadlového bojového vozidla Buk-M2 SAM. Tato akce byla provedena pomocí speciálního dronu Baykar Bayraktar TB2. 

7.7 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 12 611x Hodnocení: 7.7/10 Komentářů: 33 Kategorie: technika

Značky: zbraň , válka , dron , ukrajina , výbuch , přesnost , zneškodnění

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Můžeš se na tuhle věc podívat i z druhé strany. Bojuješ, jedeš si tak vlastně v čemkoli a najednou nejsi. Nic nebolí. Prostě mžikem neexistuješ. Říkám, že ve válce je to více než dobrej způsob odchodu na věčnost.
  • Depo
  • 12.03.2022 21:02
Ukrajinci nec bez reci a vzdelania nie lebo taky umierajú doma ale ukrajinci co majú viac peňažných prostriedkov ako vy český honibrci tu pridu a založia firmy a potom počkajte jako s vami pekne vyjebú
rekl slovak, kterej nema na slovensku jedinou webovou stranku, tak musi na ty cesky.
nevidim Z
Pekne zabery z Armenska...
ne ze Slovenska tupej čobole, nevidíš tam tu slovenskou vlajku 😀🖕
Ruskej okupantskej odpad dostává na prdel.Vivat ukrajinským hrdinům. 🇺🇦 Smrt Putinovi.
smrt kazišukovi
a neni nejake video z ruske strany?Ta ukrajinska svoloc dostava na rit ale to se nepousti:)Vivat Putin!!!
schovavat se za imunitou internetu,to by to slo sraci,ale verejne pred lidma bys nic takove z te tvoji vyjebane tlamy nevypustil 😉
tak se ukaz hrdina😁
dej si ukrajinskou vlajecky na fibicko a pomahej ukrosum, vis jeste hovno o zivote ty sracko nedospela;)
to vis ze jo ty smudlo 🤣 zrovna takovy cucak jako ty,me bude neco ucit 🤣🤣🤣 se mi zda,ze jsi to prehnal s martankama,ne?😉 nemel bys tolik cukru synku,pak jsi zbytecne moc aktivni kokot 😉
ty si jdi vzit nejaky prasek cobolaku a nevyskakuj tady 😉
.. posraná Ukrajina určitě nakope prdel Rusku.. nic ve zlym, jsem zvědav kolik z vás si ty vdovy vezme domu na prcání .. děcka do klobásy, kolkánky jsou plný vole
klokánky vy kloaky
Je vidět , že jsi nikdy neměl tu čest s nima dělat.oni jsou hrdý národ a narozdíl od tebe makaj ty si nedáš ani tu práci s tím , že by jsi napsal slušný souvětí a slovo.Víš co uděláš dobře když se vrátíš do školy a pak to zkus znova mlet párkářřský hověziny!človběče probuď se je 21 století voloďo iljo putine.Mrkev v zimě?
Irzael, Írák, Palestina,Jižní Súdán, Sýrie. Ale z těch tvých hrdých ukrajinců co se tam řežou od r. 2014 se poser sám u televize. Se školou si vyser oko, došel jsem z paluše vole.
Ten smích 😃
Není divné že Klaus má zase pravdu a do roka mu dáte za pravdu, až z vás modro žlutá propaganda vyprchá. Ukrajina strašně prohrála magoři. Kam dáte své migranty?
KLaus ten vlastizrádný zmrd, který poslal v 90. letech Rusku několik miliard korun, které už nikdy zpátky neuvidíme. 😃 Co se bojíš, že Ukrajinec bez řeči a vzdělání Ti vezme práci ? Raději zaměstnám schopného migranta než debila jako jsi ty.
Opravdu bych v dnešních dobách nechtěl být obsluhou tanků a jiných podobných bojových vozidel.. tohle musí být šílená bezmoc nevědět kdy a odkud to přijde.
Spíš si říkám co je to kurva za armádu když si nechrání vzdušný prostor 😃 to je k smíchu tohle .. říkám si jestli je to vůbec pravda že by byl někdo tam blbej a neměl nějakou proti obranu.
Moc toho o dronech nevím, ale obrana bude asi dost složitá. Lítají nízko a pomalu.
Nízko a pomalu ? 😃 Víc nahovno argument jsi nemohl použít XD Tyhle dvě atributy nehrají vůbec v prospěch těch letounů .. samozřejmě jen pokud není Ruská armáda úplně vygumovaná a nevyrobí si nějaké levné zbraně na zneškodnění takových nebezpečných zbraní.
Ale možná že je to opravdu Achillova pata Ruské armády a to protože veškeré své úsilí dává do vývoje útočných a obraných prostředků záměrných především na extrémní atributy jako je vysoká rychlost nebo výška atp a zapomíná na úplný opak 😃
Ruská armáda možná tak kecá o vývoji, mezitím jdou prachy do korupce a naftu z tanků prodávaj sedlákům 😉
Dron je poměrně dost malej a má dost dobrý manévrování.Má velice úzký profil takže se blbě zaměřuje.Není tam pilot a přetížení v G může být vysoké!To pak dovede i poměrně slušně vést k vyhýbaní před raketay.Především má ale vysoký dostup cca 8km a na takovou vzdálenost pozemní technika nemá moc šancí.Navíc to dovede lítat 24 hodin denně a obsuha se ničeho nebojí jen vklidu ničí ruskou techniku.Je v klídku a ještě si u toho zapálí cigárko.
A stihne určitě i pohonit
Tak s odpovídající technikou by měli být schopni ty drony zarušit. Proto se vyvíjejí drony s umělou inteligencí, které jsou schopny operovat bez nutnosti spojení s operátorem, ale tyhle hračky ukrajině nikdo nedá.