53letá na castingu

03. dubna

53letá amatérka Milena se odhodlá si protáhnout svoji zralou kundičku na Czech Castingu.

5.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 10 490x Hodnocení: 5.0/10 Komentářů: 11 Kategorie: porno

Značky: pov , kozy , blondýna , výstřik , interview , vibrátor , casting , velká prsa , kuřba , babička , mature , zralá žena , czech casting , výstřik na obličej , povislá prsa , krátké vlasy

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🙄 pásku na oči potřeboval spíš kameraman. A moc často si gumu nebere, asi zkažená ryba...
Jj, tenhle ráčkující idiot je snad všude.
Většina píše néé, ale chtěl bych vás vidět, kdyby si před vás klekla, vyndala vám ty vaše schlíplí slimejše z trenclí, vzala si ho do huby, jak by jste protestovali. Já teda, ani náhodou. Hnusná není, kozy má sice umělé, ale docela v pohodě a dole lepší, jak kdejaká dvacítka.
Klasika, stará ojetá megera po přechodu si chce ještě užít, dokud z toho něco má a tak tyhle padesátky se nebrání vůbec ničemu, vědí dobře, že za pár let už přijde konečná. Nejsem nejmladší, čubky beru od 16 do 45, starší fakt ne, jen vyjímečně se najde zachovalá rajda. Každopádně až mě čubky začnou odmítat, snad mě zachrání od nadrženosti impotence, protože tohle bych fakt mrdat nemohl, nejsem gerontofil.
Klasika - věk ženy - co udala + min. 5 let bude přibližná pravda. Tady bych přidal. Ženy nestárnou, pouze získávají zkušenosti A to je moc fajn. Každý si chceme užít, kochat se můžeme na netu.
Taky bych jí typoval 60+.
Trtkal by som jak zajac
vim, ze je to uz ohrane, ale mas recht- porad lepsi nez 🐑💋
Není to zoofilie? 😃
Zoonekrohomofobníněcofilie
  • LUF
  • 04.04.2022 00:22
gerontofilie